2777
2789
عنوان

جاری جدیده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش اولشه.زنداداش منم دقیقا همینجوری بود از بعده عروسی انقدر عوض شد که کم مونده بخوره مارو😐 ...

من ۲۱ اون ۳۲ولی حس میکنم بچه بازی درمیاره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چه ساده اس واقعا.به برادرشوهر روچه حسابی زنگ میزنه هرروز.ماکه شوهرامون صب تاشب سرکارن اگهههه بزوریه بارزنگ بزنیم اونوقت اون....

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
چه اعتراف تلخی😅😅

اوهوم😫😫 

ولی از شوخی گذشته آدمای خوبی ان.. خدا خوبترشون کنه برام😏😏😏 من خداییش حوصله دعوا و حرص خوردن ندارم

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
شاید فهمیده تو باهاشون مشکل داری میخا خودشو جا کنه آییییییی من میکشم از دست این آدم اینجوررریا...تا ...

نه باباخانواده ی شوهرمن انقدر سیاست دارن که به کسی نمیگن اینجور چیزارو میگن اونم یادمیگیره میره مهریه اجرامیزاره....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من ۲۱ اون ۳۲ولی حس میکنم بچه بازی درمیاره

نه سیاستشه خدا به داد پدرمادر منو خونواده شوهرت برسه من که جلوی خودمم چرت و پرت میگه پشت سره منو خونوادمم کلی غیبت میکنه من هیچی نمیگم ولی چون میدونم خدا بزرگه