2777
2789
واقعا ؟؟؟اخه نشون داد مرد ک؟؟؟؟پس جریان چیه

ببین هازم یا همون کاظم از دست بچه هاش خعلی عصبانی میشه میره تو ی جاده  .بعد ی مرد نیازمند جلو ماشینشو میگیره میگه ب من کمک کن من خیلی فقیرم و ازین حرفا .هازمم ماشینشو میده بهش و خودش میره تو خونه قدیمی شون ی مدت کوتاه.اون نیازمنده با ماشین هازیم تصادف میکنه و اونا فک میکنن هازیم بوده چون جنازه اصلا قابل تشخیص نبوده ک کیه

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان اوکی.این اجه چی میشه اخر ؟

اجه خب خیلی سختی میکشه  همش سلین میخواد اذیتش کنه و ارامششو ازش میگیره .ولی اخرش بچش ب دنیا میاد نشون میده ک میره دانشگاه و خیلیم خوشحاله .یاسین هم میخواد دوباره برگرده پیشش ب اجه میگه ک باهم بریم بیرون ؟اونم میگه شاید ی روزی  .یعنی معلوم نیس ببینم اخر ب هم میرسن یا ن

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم