2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نان میدادم یبوستی شد. دکترش اپتامیل پیشنهاد کرد اونم با کلی غر و لند که نباید شیر خشک بدی اما چیکار کنم خیلی شبا گریه میکنه از گرسنگی حالا تو فکرم که تا آخر هم شیر خودمو بخوره هم شیر خشکو. واسه همین میخوام خیلی خوشمزه نباشه
پی کو باکس
البته پسر من واقعا پرتوقعه وزنشم میگیره دکترش گفت محلش نذارین هر چی گریه کرد ولی مگه میشه آخه!!!!! تازه الان داره واسه یبوستش داروی ملین میخوره میگم شاید این دارو باعث میشه بیشتر شیر بخوره نظرتون چیه ؟
پی کو باکس
اتفاقا نرگس جون پسر منم تا سن 6-7 ماهگی فقط شیرخودم رو میخورد خلاصه دیگه تو همون سنا بود که وزنگیریش کم شده بود. شیرخشک کمکی اومدیم بدیم دیگه سینه خودم رو نمیگرفت. هر کاری کردم نشد که هر دو رو با هم بخوره و شیرخشک دیگه خورد

من فقط یه چیزی رو موندم چرا تو کل کشورهای خارجی میگند از شش ماهگی باید واسه تغذیه بهتر بچه شیر مادر کلا قطع بشه و شیرخشک که غنی شده است به بچه داده بشه، ولی تو ایران اصرار اصرار که تا پایان دو سالگی شیر مادر بهتره !!!!!!!!!!
خانمی پسر منم با نان یبوست گرفت دکترش گیگوز رقیق رو پیشنهاد داد البته اگه 7 ماه به بالاست
خدایا
همه از تو میخواهند بدهی
اما من از تو میخواهم بگیری
خستگی.دلتنگی و غصه ها را
از لحظه لحظه های روزگار همه آنهایی
که دوستشان دارم