2821
2789

من  نیم ساعت آخر یه قاشق رب انار میریزم هم رنگش مثل عکس تو مجله ها تیره ی خوشگل میشه هم طعمش ملس باحالی میشع

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوال منم هست چی میریزید خوشمزه میشه اینم بگم مجردم نگید یعنی نمیدونی

عزیزم باید موقع سرخ کردن سبزی توش پیاز رنده کنی بریزی  و آروم اروم سرخش کنی تا نسوزه بعد آخرش یکم شنبلیله خشک بریزی تو سبزی سرخ شده ت وقتی خورشتتو بار گذاشتی آخراش یکم دارچینم بریز 

مامان من ک تو سبزیش ی کوچولو سیرم میخره میریزه 

رب مثلا نصف قاشق باید بریزی سبزیت باید خیییلی سرخ بشه ولی با شعله کم من قورمه هام سیاهو خوشمزه میشه الانم حس میکنم سبزیت کمه

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
عزیزم باید موقع سرخ کردن سبزی توش پیاز رنده کنی بریزی  و آروم اروم سرخش کنی تا نسوزه بعد آخرش ی ...

دارچین چیکار میکنه؟من زعفرون میریزم..من قرمه سبزیام همیشه خوب میشد ..اینبار نمیدونم چرا اینجوری شد

سبزی رو اول روی حرارت آبش رودخشک کن بعد با روغن خوب سرخش کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ