2789
عنوان

لک دیدم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 31 پست

منم از هفته شش لکه بینی و خونریزی داشتم،تا دوازده هفته شیاف میزدم،الان هم 26هفتمه.اگه پوچ باشه،خودش سقط میشه،اصلا لازم نیس بری کورتاژ.خودت از داروخونه شیاف بگیر،بزن،فردا برو سونو خیالت راحت بشه.

اول اینکه استرس برات سمه آروم باش نفس بکش وکارسنگین نکن اگه میتونی بروبیمارستان اورژانسی سونوانجام بده ان شاءالله کهرمشکلی نیست خیلیاتوهفته های اول اینطوری میشن فقط آروم باش توکل برخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استراحت کن منم لک داشتم.دلیل بر سقط جنین نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دکتر به من گفت اگه لکه بینی و خونریزی داشتی شیاف استفاده کن

داری شیاف؟  اگه نداری بر  بیمارستان برات خودشون مینویسن

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
زنگ زدم بیمارستان میگه ویزیتت میکنم بعد بستری بشی برای کورتاژ خیلی راحت حرف میزنه

واه بدون سونو کورتاژمیکنن؟

غلط کردن چه حرفیه ازکجامیدونن سقط شده؟

ان شاءالله که سالمه وقلب کوچولوش میزنه شماآدوم باش بروسونو

مرسی از لطف همه شما دوستای خوبم رفتم بیمارستان گفت استراحت کن چون الان دکتر متخصص نیست سونو اورژانسی نگرفتاومدم خونه دارم استراحت میکنم خونه خودم سه طبقس گفت اصلأ پله بالا نرو مرسی خواهر های مهربون

مرسی خدا جونم   
خودتون شیاف پروژسترون از داروخونه بگیرن استفاده کن فردا برو دکتر،قلبش تشکیل شده؟

رفتم بیمارستان گفت استرس نداشته باش استراحت کن نمیتونی شیاف استفاده‌ کنی باید دکتر خودت برات شیاف بنویسه

مرسی خدا جونم   
دکتر به من گفت اگه لکه بینی و خونریزی داشتی شیاف استفاده کن داری شیاف؟  اگه نداری بر  بیم ...

رفتم بیمارستان گفت استرس نداشته باش استراحت کن نمیتونی شیاف استفاده‌ کنی باید دکتر خودت برات شیاف بنویسه

مرسی خدا جونم   

نباید اینهمه پله رو میرفتی که رفتی 

اشکال نداره استراحت کن در حد مطلق 

به شوهرت بگویید بره از داروخانه شیاف بگبره ترجیحا خارجی 

شاید هماتوم باشه که با استراحت و آمپول و شفاف میشه کنترل کرد به امید خدا 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم