2777
2789
عنوان

تایپیک آرزوها برای حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 95097 بازدید | 625 پست

التماس دعا برای حوائج قلبیم 

خداوند حاجت همگی رو براورده به خیر کنه و دل بی قراره همه رو آروم به لطف و کرم خودش که ارحم الرحمین هست آمین 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها واسه منم صلوات بفرستین که این ماه دیگه مامان بشم و خدا بچه سالم وصالحی تو دلم بزاره.بخاطر دل خودم.بخاطر دل شوهرم وبخاطر زندگیمون.واسه تک تک کاربرای ای تاپیک وحاجتاشکن صلوات فرستادم.ان شاءا همگی حاجت روا بشیم

سلام دیشب همین موقع داشتم گریه میکردم الانم اشکام میریزه.. نمیتونم بگم شاید برا خیلیاتون مسخر ...

هر چیزی که قلب رو به درد بیاره مسخره نیس.دوست عزیز  منتظرم خیلی زود همتون بیایید اینجا با خوشحالی اعلام کنید که حاجت روا شدید

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
@شاید_یک_مرد    میتونم ازتون خواهش کنم این تاپیک رو برای لحظاتی هم که شده پربازدید کنید ، ...

واقعا ایشون میتونن؟؟اینجوری که خیلی عالی میشه حاجتتون روا.دلتون شاد

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
هر چیزی که قلب رو به درد بیاره مسخره نیس.دوست عزیز  منتظرم خیلی زود همتون بیایید اینجا با خوشحا ...

ان شاا... . ممنون دوست عزیز 

واقعا هم حرفتون درسته.چون واقعا دارم اذیت میشم.

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍
اگر این زنجیره دعاها و صلوات ها در حق همدیگه قطع نشه و با هر لایک شدن به این پست برگردیم و برای افرا ...

واقعا خیلی خوب میشه

منتظرم همه بیان خیلی زود از حاجت روایششون بگن

سلام . میشه واسه حاجت منم صلوات بفرستین ؟هر چند که دیگه امیدی ندارم خدا منو ببینه البته حقم داره شای ...

اینجوری نگو دوست عزیز.خدا مهربان ترینه.از ته دل صداش بزن.خدا بخشنده اس.از خدا واسه گناهات طلب بخشش کن .و خواسته قلبیت رو بگو.سوره توبه نشونه اینه که خدا همیشه منتظر بنده اش هس.تونستی نماز شب بخون و تو دل شب با خدا حرف بزن

سلامتی و ظهور امام زمان

خانواده منم مشکلاتشون حل بشه

داداشم کار پیدا کنه

داداش بزرگم سلامتیش رو به دست بیاره

خدا سلامتی بده به خودمون و خانواده هامون

همه دوستان عزیز حاجت روا بشن

استارتر عزیز امیدوارم به تموم حاجتای قلبیت برسی.واقعا تاپیک‌پرخیر وبرکتی زدی وان شاءا... خدا حاجت دل ...

ممنون از دعای خوبت دوست عزیز.دلتون شاد .حاجتتون روا

کاری کنید این تایپیک پر بازدید بشه تا دعا های زیادی پشت سر همه بشه

خدایا تو رو به این شب آدینه قسمت میدم تورو به حرمت اسمی که رو ما هست تورو به کلمه ی مادر قسم میدم پس ...

خیلی زیبا بود همه دعا ها

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

@mohadeseh_d   

@sayeh6859  

@raziss  

بچه ها تو این تایپیک دعتون کردم.اگه دلتون خواست حاجتاتون رو بنویسید و برای بقیه هم دعا کنید