سلام.دوستان عزیز من قبلن تو این سایت دیدم که همچین تایپیک زده بودن.و بعضی ها هم حاجت گرفته بودن.اینطوری هستش که هر کسی آرزو و حاجتی که داره رو می نویسه .و برای پست هرکس که آرزوش رو نوشته برای حاجت روایی شخص مورد نظر پنج صلوات میفرسته.در واقع برای هر پست پنج صلوات
بیایید برای حاجت روایی همدیگه دعا کنیم
جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الهی همگی به خواسته قلبی تون برسین وعاقبت به خیر بشین❤
میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
خدای مهربونم دست منو هم بگیر تا از این آزمون بزرگ سربلند بیرون بیام و باعث خوشحالی عزیزانم بشم... خدایا منو شرمنده عزیزانم نکن... همه امیدم فقط تویی : (
فدات شم مهربون، انشاالله که شما هم به هر چی که دلت میخواد برسی😘😍
امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید