2777
2789
عنوان

منتظرای نی نی بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 37789 بازدید | 530 پست
متنت عالی بود عزبزم منم 4 ساله منتظرم خییلی امیدوار شدم با متنت  مطمئنا معجزه خدا به زودی برا ...

منم مطمینم. فقط یه چیزی!

پاشو بگرد ببین بهترین سیسمونی فروشی توی شهرتون کجاست؟ پاشو چهار تا چیز یادبگیر واسش بباف یا بدوز.

یه کلام حرف حساب از طرف بچت: مامانی چیزای خوشکل واسم آماده کن.... منم قول میدم زود زود زود بیام توی دلت!

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
همین الان پاشو یه بالش بذار روی پات و بیه نیت حضرت علی اصغر لالایی بگو. هرچی ناراحتی همیت امشب به خد ...

انشاالله خیلی دلم گرفتست خدا به حق دل بی تاب مادر حضرت علی اصغر به دل منم نگاه کنه اینکارو کردم التماس دعا دارم🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خیلی دلم گرفتست خدا به حق دل بی تاب مادر حضرت علی اصغر به دل منم نگاه کنه اینکارو کردم التم ...

من برات دعای فرج میخونم و وقتی انشاالله رفتم پیش عشقم شاهچراغ واست دعا می کنم. 

من برات دعای فرج میخونم و وقتی انشاالله رفتم پیش عشقم شاهچراغ واست دعا می کنم.  

ممنون دوست خوبم انشأالله که دعاتون برام مستجاب بشه معجزه قشنگ خدا رو ببینم حالا به هر طریقی که صلاحه خودتونم به آرزوهای قشنگتون برسید😍😍😍🙏🙏🙏

ولی من همیشه منتظر معجزه خدا بودم حتی همین امروز گفتم برای بار آخر قبل اینکه اقدام کنیم واسه میکروان ...

عزیزم منم دو ماه پیش جواب میکروم منفی شد انقدر حالم بد بود که حد نداشت ولی کم کم حال روحیم خوب شد و الان دوباره دارم تلاشمو میکنم خودمون طبیعی اقدام میکنیم تا خدا معجزشو به ما هم نشون بده

عزیزم منم دو ماه پیش جواب میکروم منفی شد انقدر حالم بد بود که حد نداشت ولی کم کم حال روحیم خوب شد و ...

خیلی سخته واقعا انشاالله شما هم دلتون شاد بشه با معجزه خدا

عزیزم منم دو ماه پیش جواب میکروم منفی شد انقدر حالم بد بود که حد نداشت ولی کم کم حال روحیم خوب شد و ...

انشاالله خدا بهت نظر کنه و زود زود زود مامان بشی.

برا منم دعا کنید بچه ها  خیلی دلم میخواد تا قبل عید باردار بشم

الهم صل علی محمد و آل محمد.... انشاالله خدای مهربون حاجت قشنگ دلتو بده.