2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان😌

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 66 پست
خسته نباشی پهلوان.باورکن من چندروزه مثلامیخوام گردگیری عیدانجام بدم.فقط توراهروباتواتاقوتمیزکردم.پسر ...

اره نی ین کوچولو باید بخوابونی بعد کارات کنی من پسرم بزرگ شده بخدا مبلا از اینور رو سرامیک میکشوندم اونور دست تنها دیدم خوب نشد راضی نشدم دوبار تمیز کردم زیرشون گذاشتم جای اول فقط تمیز شد خونه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
عزیززززم خدا برات حفظش کنه 😙من عااااشق بچه هستم😍😍😍😍😍

ممنون.نداری مگه.باورکن ۲روزه امپول ۴ماهگی زده امروزکاملادمارازروزگارم دراورد.انقدرگریه کرد.کاش ببینی منو شبیه جن شدم صورت بی روح موهایه وزوزی.👹👹

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی پهلوان.باورکن من چندروزه مثلامیخوام گردگیری عیدانجام بدم.فقط توراهروباتواتاقوتمیزکردم.پسر ...

از الان واس عید؟چقدر زود شروع کردی خواهر

آدم های عجیبی هستیم😟                       برای گناهای خودمون وکیل                        وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
خیلی قشنگه من فقط عروسیم رنگ گذاشتم ب زور شوهرمو راضی کردم ک رنگ کنم میگ رنگ موهای خودت قشنگه

چه جالب شوهرمن از اول گفت رنگ روشن بزار هر سال دوبار دکلره میکردم در حد یخی دوست داشت موهام نابود شد آخرم رفتم آرایشگاه پسرونه زدم خیال خودم و اونو راحت کردم الان اندازه موهام قد عکسی که گذاشتم روز اول میگفت پسرم بیا😑😑

ژااااان ژاااااان😘😘

واقعا ژان ماتوزبون خودمون به درد میگیم ژان.مثلامیگیم پام یاسرم ژان میکنه .الانم من همه جام ژان میکنه.انقدپسرم اذیت میکنه.پسرتوچندوقتشه.

[QUOTE=81113805]ممنون.نداری مگه.باورکن ۲روزه امپول ۴ماهگی زده امروزکاملادمارازروزگارم 

ای جان سختیش دو سال اول بعد بهتر میشه

ممنون.نداری مگه.باورکن ۲روزه امپول ۴ماهگی زده امروزکاملادمارازروزگارم دراورد.انقدرگریه کرد.کاش ببینی ...

نه گلم هنوز عقدیم چن مدت پیش رفتم دکتر گفت تخمدانت ضعیفه میترسم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد منم عااااااااشق بچه هستم همش استرس دارم😔😔😔عزیزم ایشالا ک زود خوب بشه توهم اذیت نشی

واقعا ژان ماتوزبون خودمون به درد میگیم ژان.مثلامیگیم پام یاسرم ژان میکنه .الانم من همه جام ژان میکنه ...

کرد هستی فکر کنم پسرم الان ۶سالشه

چه جالب شوهرمن از اول گفت رنگ روشن بزار هر سال دوبار دکلره میکردم در حد یخی دوست داشت موهام نابود شد ...

😂😂😂😂😂😂

آدم های عجیبی هستیم😟                       برای گناهای خودمون وکیل                        وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
از الان واس عید؟چقدر زود شروع کردی خواهر

آخه پسرم نمیزاره کارکنم.فکرکنم ازالان شروع کردم دیه تا۲۹اسفندتموم شه😁😁😁ازبس شیطونه

جووون میشه توضیح بدی چیکار کردی چون منم خودم میخوام بذارم 

باید یکم وارد باشی البته . با کلاه مش شفاف که بتونم ردیفها رو ببینم مش کردم . پودر دکلره خارجی خوب و اکسیدان دو 

بعد از نیم ساعت که رفت تو پایه 9 ، شستم و با شامپو بنفش زدم . خشک کردم و روش رنگ مورد نظرمو با اکسیدان یک گذاشتم و با واریاسیون بنفش و نقره ای رنگساژ کردم

نه گلم هنوز عقدیم چن مدت پیش رفتم دکتر گفت تخمدانت ضعیفه میترسم خدای نکرده مشکلی پیش بیاد منم عااااا ...

والا من  همیشه خدا سوزش داشتم از بچگیم عروسی کردیم همش تو دلم میگفته نکنه من حامله نشدم واسه اون ۶ ماه بعد عروسی سریع حامله شد اطرافیانم ازم انتظار نداشتن تو شوک بون مخصوصا مادرم میگفت بزار قسط جهزیت تموم میشد ولی خوب بعد حاملگز دیگه هیچوقت سوزش نداشتم

والا من  همیشه خدا سوزش داشتم از بچگیم عروسی کردیم همش تو دلم میگفته نکنه من حامله نشدم واسه او ...

خدا کنه منم زود باردار بشم میترسم هرشب با گریه میخوابم هیشکی هم نمیدونه ک این مشکل رو دارم شوهرمم عاشق بچس میترسم ارزو به دلمون بمونه😭😭

اره عزیزم کردم.ازکجافهمیدی کلک.خوشبحالت.کاش پسرمنم بزرگ شه.

اخه شوهرم کرد کرمانشاست گفتی یاد اونا افتادم مادرشوهرم زانو درد داره این کلمه روشنیدم