آره سخت میومد بیرون ولی مقوی بود تازه زمانی دخترم از شیر گرفتم اصلا توی سینه ام شیر مع نشد که سفت بشه و اذیت کنه من همیشه دخترم وزنش از نمودار هم میزد بالاتر یه بار فرستادنش آزمایش گفت هیچ مشکلی نداره ولی به مخض اینکه از شیر گرفتمش ۶ کیلو کم کرد هر کس میدید باورش نمیشد بچه اینقدر لاغر شده
یه بعضیا شیرشون کم هست ولی چربه و غلیظه بچه رو کامل سیر میکنه بعضیا هم مثه من شیرم خیلی زیاده یه لحظه از دهن بچم در بیاد کل لباسش خیس میشه ولی آبکیه بچم وزن نمیگیره نگران نباش
اره بابا من شیرم چرب بود و زرد ولی خواهر شوهرم سه ماه زودتر از من زایمان کرده بود شیرش سفید بود و رقیق کلا داخل سوتینش همیشه پارچه میذاشت برا همین بچه اش هن سریع قارچ میگرفت دهنش تا سینه رو در میاورد شیرش کلا روان میریخت همه جاش ولی من اگه دخترم مک میزد سریع از دهنش در میاوردم در حد چند قطره میریخت بیرون ،،به فک بچه هم بستگی داره بعضی بچه ها فکشون قوی تر مک زدنشون بیشتره بعضیا نه
سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده