2777
2789
عنوان

طلا گرمی چنده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 52 پست
بنظرت خوب حساب کرد ؟ ۲۳ گرم ۱۲ میلیون هفتصد

اره خیلی     . من امروز 12 گرم بردم گفت 4 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز یه گوشواره قیمت کردم ۷ گرم ۲۸۰۰ گفت گرمی ۴۰۰ حساب میکنم بدون اجرت.چقدر حسرت خوردم که پول نداشت ...

کجا بود عزیزم؟ عالی قیمت داده... از  دست دو هم کمتر...

ولی حواستون باشه طلا حتما 18 عیار باشه با فاکتور..

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت

امروز یه گوشواره قیمت کردم ۷ گرم ۲۸۰۰ گفت گرمی ۴۰۰ حساب میکنم بدون اجرت.چقدر حسرت خوردم که پول نداشت ...

عزیزم انشالله ک پولم دستت میاد والا تو این دوره همه تقریبا مثل هم هستن طلاهم بسلامتی خریده میشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
اهواز.میگه مردم هیچ  طلا نمیخرن.فقط میخوام ردشون کنم

واقعا مردم اکثرا نون ندارن بخورن چ برسه به طلا.منم کلی طلا داشتم تو ارزونی فروختم چقد پشیمونم.الان هیچی ندارم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
خوب كه نه  ولي يه كم كارش خاصتر باشه همين حدود در مياد

چرا میگی خوب حساب نکرده ؟ الان  12 گرمو به من گفتن  4 ملیون

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

طلا بی فایده ترین چیز 

النگومو خریدم 1 تومن الان دارم میفروشم 4 تومن  بعد خودم بخوام بخرم میشه 6 ملیون

اها مرسی.نکته خوبی یادم دادی😁.

خواهش میکنم..

حتما دقت کنید.... طلای 17 عیار یا طلای قلابی هم هست.... حتما باید کد رو ببینید و فاکتور بگیرید...

هرگز طلای دست دو رو بدون فاکتور نخرید...

دزد خیلی زیاد شده..

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت