2777
2789
عنوان

چالش سرگرمی 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست

شوهرمن که خوابه 😣😒😜

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه الان ناراحته اگه اینو بفرستم جدی میگیره جنگ میشه که تو فقط منو برا پول میخوای

وای نه خیر ببینی 😂😂😂

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
منکه شوهرم واقعا هم تب میکنه برام هم عابرش دستمه😁

عزیزم خوشحال شدم از خوشبختیت😍

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
والا خجالت میکشم تا حالا همچین بحثی باهم نداشتیم همیشه ام قبل درخاستم خودش کارتشو داده بهم

خب ماهم این صحبتا بینمون نیست اصلا فقط برا خنده فرستادم 

خیلی جدیه؟

نه الان‌داره منت کشی میکنه😁

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
نه الان‌داره منت کشی میکنه😁

خوب موقعیه وا کارش گیره کارتا دو دستی تقدیم میکنه 😂

سرکار جواب نمیده😭

شاید داد از منم سرکاره 

من دیشب امضای یکی از کاربرا رو فرستادم این بود کار هر کس نیست با مرد زیستن مغز خر میخواهدو صبر خفن😅😅😅😅

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳