2777
2789
عنوان

بارداری بدون جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 82 پست
ببین من بتا رو یک ماه بعد از اخرین پرویدیم دادم زمانی که بی بی چک زدم مثبت شد 

یک ماه بعد یعنی از اولین روز اخرین پری حساب کردی؟؟؟

چند روز بعد از تاخیرت بوده؟ و عددت چند شد؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

چرا داشت ۴۳ و این عدد برای ۱۴ روز بعد از تاخیر پری هست شما جی بگو دیگعهه

من گفتم که بالای ۵۰۰ تو دکتر زنان نرفتی بهش نشون بدی اگر بتا کم باشه میگند سقط کن یکی از فامیل های من اون هفته سقط داشت به این علت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم که بالای ۵۰۰ تو دکتر زنان نرفتی بهش نشون بدی اگر بتا کم باشه میگند سقط کن یکی از فامیل های م ...

نه من دو روز بعد بتا دادم و از ۴۳ شد ۳۰۰

و دکتر گفت حاملگی کاملا نرمال

گفت که لقاحت دیر بوده خیلی

الان برای شما دکتر ساک حاملگی دید؟ کیسه زرد یا جسم زرد چی اونو دید؟ جنین دید؟؟

ساک دید به کیست گفت کیست داری به جای بچه میترسم کیستو حامله باشم شکم شما هم بزرگ شده ؟؟؟

ساک دید به کیست گفت کیست داری به جای بچه میترسم کیستو حامله باشم شکم شما هم بزرگ شده ؟؟؟

من ساک حاملگی دید با کیسه زرد و یک جنین کوچیک

ولی جون تاربخ پری رو گفتم گفت بچت رشدش متوقف شده احتمالا😑😑

ولی صربان قلب ندید واسم

من بدبختی اینه از قبلم شکم داشتم ولی خب حس میکنم یک کوچولوووو بزرگ شده

خداکنه همش دلشوره دارم خودمو باختم انگار به کل فامیلم گفتیم حاملم خیلی بده اگر نیاز به سقط باشه  ...

اخرین پریودی کی بوده ؟؟؟

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

یعنی داخل ساک حاملگی کیست بود؟؟؟؟؟؟جسم زرد یا فتال پول ندید؟؟