2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره مبارکه😍 توروخدا زود پانشی هول هولی بری سونو همون ۸ هفته برو

چراا؟منم تازه فهمیدم باردارم .خیلی اصرار دارم ک برم سونو دکتر گف ۶ هفته ای .سالم بودنشو تو سونوی اول مشخص میکنن یا چی؟

چراا؟منم تازه فهمیدم باردارم .خیلی اصرار دارم ک برم سونو دکتر گف ۶ هفته ای .سالم بودنشو تو سونوی اول ...

چون زود میرین سونو بعد چون زود رفتین ساک دیده نمیشه بعد استرس بهتون وارد میشه که خییییلی بده واسه بچه و تشکیل قلب.

چرا اینقدر عجولین؟

خیلی دوس دارین هی پول بدین سونو؟

واقعا سونو رفتن تو ۶ هفته الکیه میخوای بری چیشو ببینی؟ازمایشتو که دادی 

همون ۸ هفته برو که هم ساک رو ببینه همه قلب رو هم تپش قلب رو

از من گفتن.

اگر میخوای بهت استرس وارد نشه الان نرو

چقدرحال میده اول صبح باخبربی بی چک مثبت بارداری دوستان شروع کنی انشاالله همه این لحظه بی بی چک مثبت روتجربه کنند وسالم بیادبغلشون 😍😍😍👼👼👼👼👶

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘
چراا؟منم تازه فهمیدم باردارم .خیلی اصرار دارم ک برم سونو دکتر گف ۶ هفته ای .سالم بودنشو تو سونوی اول ...

من الان هفته ی نهم تازه میخوام برم.عجله نکن بری نشنوی باز میگن دو هفته بعد بیا کلی استرس میاد سراغت

مبارکه عزیزم ایشالا بسلامتی 😍😍😍با دوستانی که میگن زود نرو موافقم هم هزینه هم استرس بیخودیه الان که چیزی رو نمیشه دید گلم بزار ۸هفته برو اشتباه منو تکرار نکن دو هفته کارم گریه بود تا صدای قلبشو بشنوم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘