2777
2789
عنوان

سوتی یعنی به استادت بگی مامان😖

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه همکلاسی داشتیم داشت با استادمون بحث میکرد استاده هم از امریکا برگشته بود ادعاش میشد بنده خدا هر چی واسه استاد توضیح میداد متوجه نمیشد به استاد گفت تو چته چرا متوجه نمیشی با حالت عصبانیت گفت استاده کرک و پرش ریخت😂😂😂

وای استارتر عنوان تاپیک خوندم چقد خندیدممممم .

بچه ها دمتون گرم با همین فرمون پیش برید 😐بخدا حتی به تاپیک سوتی ها اینقدر نخندیده بودم خخخخخ

یه بار یادمه به عموی خدابیامرزم گفتم بابا بزرگ😐چون نوه اش یکسره بهش میگفت منم چندبار بهش گفتم اتفاقی 😑ناکام نمونم.😶😶

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
توروخدا منو نخندون😁😁😁 شوهرم بغلم کرده خوابیده بیدار شد میگ.چیشده گریه میکنی ؟ 😅😅😅

سوتیه عجیبی بود گفتم ععلع 

نشنیدی میگم خوبی چیکار میکنی😲گف انگار یچیز دیگ گفتیاااا خندیدم گفتم سوتی دادم😆

❤❤🌙🌸

عمه من، یبار رفته بودیم لباس بخریم گفت واس پسرم میخام چیزی بخرم من بیچاره کاش باهاش نمیرفتم تو مغازه لباس زیر. ب آقاهه گفت شورت آناناس دارین؟ نگو منظورش آدیداسه فروشندهه میخندید من موندم بخندم یا فرارکنم

بگو بخندیم

😐دوران دوستیمون(با نامزدم)

با مامان بابام رفتم بیرون 

میخواستم بگم عه بابا گفتم عههه محمد 😑😑😑فقط نگاه پدرم😁😁😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
عمه من، یبار رفته بودیم لباس بخریم گفت واس پسرم میخام چیزی بخرم من بیچاره کاش باهاش نمیرفتم تو مغازه ...

😂😂😂

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین