2777
2789

اينجا هرروز برنامه روزانمونو اول صبح مينويسيم

و اخر شب نتيجه برنامه رو تو گروه ميذاريم

اهدافمونو مينويسيم

با هم قرار به كاهش فضاي محازي داريم

شيوه هاي تكنيك مطالعه و نظم زمان و غيره رو كنار هم يادميگيريم

از كاراي قشنگ و خوبمون طي هفته عكس ميگيريم و تو گروه ميذاريم

و هزار تا كار مفيد ديگه

بچه هاي گروه اين رو ا از احساس خوبشون از انجام برنامه ها ميگن

بدو تو هم بيا

بعدشم مثل من برو كم كم بخواب كه فردا يه روز تازه رو رقم بزنيم💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چه گروهی منم دلم خواست بیام

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

میشه ا سمش بگی نتونستم پیدا کنم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

منم می خوام دوستای گلم شما هم بیایید 

@زنجفیلی  

@نینیدونه  

@دختررویاها  

@selena69  

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
حیف باردارم حال این چیزارو ندارم ماه آخرم نفسم ب زور میکشم چه برسه این چیزا  وگرنه خیلی دلم می ...

بسلامتی باشه عزیزم خیلی سختهههههه خییییلی من اذیت شدم خدا کمکت کنه

الان ۸ ماهه زایمان کردم