2821
2789
سر چیزای کوچیک بد حرف میزنه مثلا امشب ب دخترم داشتم دارو میدادم پرید تو حلقش بهم گفت خاک تو سرت😢😢

میدونم چی میگی ولی اول توکانالی,ک بالا فرستادم حتما عضو شو خیلی راهکار به خانوما یاد میده,بعدشم نمیدونم چرا انقد به بچه ها حساسن پیش میاد گلم خودت ناراحت نکن,

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید اونم دلش میخواد یه کم مث جاریتون باهاش رفتارکنین,یعنی جاریتون شوهرش بغل میکنه و محبتش نشون میده ...

نه اون شوعر تین طور میکنه من بیشتر از اون نشون میدم مثلا جاریم سر سفره شوهرش نیاد اون غذا میخوره اما من وای میسم شوهرم بیاد

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
همش باهاش حرف میزنم ک چرا ی ذره احترام نمیذاری بهم چرا اینجوری رفتار میکنی گوش میده ب حرفام ولی بازم ...

دوستای گلم لطططططططفا تو این کانال تل گرام عضو بشین

خیلی عاااالیه راهکارهای زندگی مشترک رو میده از خانومایی مث خودمون,تجربه ها گفته میشه خیلی باحاله,خودمم یکی از عضوهاشم کانال مال خودم یا اطرافیانم نیس,اما ازبس خوبه به همه توصیه اش میکنم,اینم لینک تل گرامی کانال پیوند عقل وعشق

@zeeendegy

میدونم چی میگی ولی اول توکانالی,ک بالا فرستادم حتما عضو شو خیلی راهکار به خانوما یاد میده,بعدشم نمید ...

خیلی حساسه همش بهم میگه عرضه نداری بچه داری کنی

نه اون شوعر تین طور میکنه من بیشتر از اون نشون میدم مثلا جاریم سر سفره شوهرش نیاد اون غذا میخوره اما ...

آفرین عزیزم ببین دقیق شو بفهمی چی میشه که یهو ناراحت میشه بی احترامی میکنه,بعد اگه اینکار کرد اون لحظه هیچی نگو ولی بعد که تنهد شدین بگو توپناه منی همیشه از محبتت واحترامت سیراب میشم اما نمیدونم چرا فلان جا اینجوری کردی دلم شکست

بگو بچه اولمه, مادر ده تا بچه که نبودم اومدم تو خونه شما,همه اولش بی تجربه هستن,

باور کن هرکی منو میبینه میگه خوب بلدی بچه داری کنی ولی اون همش میخاد منو تحقیرم کنه

باور کن هرکی منو میبینه میگه خوب بلدی بچه داری کنی ولی اون همش میخاد منو تحقیرم کنه

وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن,وقتی هست بیشتر سهی کن حواست به بچت باشه,گاهی بچه رو بده دست خودش تا بفهمه بعضی چیزا پیش میان وقتی بچه پیششه,بفهمه هیچ ربطی به عرضه نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز