2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست

بچه ها به ترشی و شیرینی و ویار و تهوع نیست

من سه تا بارداری داشتم سه تاشم پسر بود.تو هرکدوم یه چی دلم میخاس،مثلا سر پسرم که الان۸سالشه شیرینی جات دلم میخواست،سر بارداری پارسالم که ناموفق بود ترشی جات دلم میخواست در صورتی که پسر بود اونم

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 قاشق جوش شیرین رو بریزتویه ظرفی و ادارتو بریز روش اگه حباب ایجاد شدپسره اگه نه دختره

ببین محیط واسه پسر قلیاییه با این کار مشخص میشه

دوستان من انجام ندادم ولی این درسته 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

ب این چیزا نیس بنظرم.دوست من ویارترشی دارع عاشق ترشیجاته بچش پسره خواهرمم تو حاملگی عاشق ترشیجات بودوشیرینی نمیخورد بچش دختره.اون خواهرمم ویاربچه اول دومش کاملا فرق داشت حالتاش تو حاملگیاش خیلی باهم فرق داش ولی دوتا بچه هاش دخترن

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
دختر و پسر فرق نداره.مهم اینه سالم باشه

دقیقا موافقم برای منم فقط سلامتش مهمه هرچی باشه بچه منه😊

خداجونم خودت غافلگیرم کردی بهم نی نی دادی خودتم برام سالم نگهش دار.      امین
بری پسراتون هم ویار داشتین؟؟؟ من ماه دوم هستم اولین بارداریمه هرشب وهرروز بالا میارم هوس ترشیجات می ...

منـ نی نی م پسره ولی اصلا تهوع نداشتم و ندارم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
بری پسراتون هم ویار داشتین؟؟؟ من ماه دوم هستم اولین بارداریمه هرشب وهرروز بالا میارم هوس ترشیجات می ...

ب نظرمن پسره چون منم اوایل بارداری اشتهام زیاد بود و هرچی میخوردم انگاری سر دلم میموند.البته ویار هیچی رو ندلشتم.مثل قبل بارداری بودم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤