2777
2789
عنوان

✔✔✔✔✔✔✔حتمااااااا بیاید ی لحظه. چقدددد آشناس برام😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست
خانم هایی این قبیل اصلا نمیفهمن خشونت علیه زن چیچی هست چند نمونشو که اطرافم دیدم ادمای بی فرهنگ بی س ...

کتاب نخوندن انسانیت سرشون نمیشه؟

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
۹۰٪علت خشونت علیه زن از خود زن است، کلی نگر نیستند، در لحظه تصمیم میگیرند، در برابر مشکلات و قاطعیت مرد منفعل هستند، دنبال نتیجه گیری سریع هستند و اینکه وای از حسادت زنانه...
گفتم نباشم در جهان، گر تو نباشی یارمن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتاب نخوندن انسانیت سرشون نمیشه؟

باور کن سرشون نمیشه ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
6 امیش شبیه مادر شوهره من بود😐خواهرشوهرم مجرده سالی 5 6 تا سفر میره مجردی با دوستاش که به خودش ربط ...

من مانتو جلوباز تن کردم گفتن ای حذر ک ابرومون رف ب مامانم زنگ زدن گفتن

جفت دختراش جلوباز میپوشن شالشون از سرشون تزدیکه بیفته شلوار کوتا  میپوشن اصلا  زبانش تو دهن تکون نمیخوره چشمش نمیبینه

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

شهلا ظهوریان هر کسی هست حتما عروس بوده وبا مادرشوهرش بد چون این واقعیت تام نداره بعضی مواقع مادر طرف از صدتا  مادر شوهر بدتر بوده اینجا چندتا تایپیکم داشتیم که مادر م فلان وبهمان 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

یه چیز دیگشم اینکه من مجرد که بودم خب 18 سالگی بعد اتمام مدرسم رفتم اصلاح کامل کردم و ابرو اینا برداشتم.حالا تو فامیل ما زیاد رسم نبود اونمدقع دختر ابرو برداره ولی بخدا مادرشوهرم که اونموقع هنوز مادرشوهرم نشده بود داشت سکته میکرد منو دید انقد بد رفتار کردن.واقعا زشت بود 😐حالا بماند همونموقه دل شوهرمو بردم ولی بعد اینکه منو دیدن همه دختراشوفرستاد ابرو بردارن و اینا الان دیگه دختراش مجردن ابرو هاشور میکنن بوتاکس میکنن ناخن میکارن و...انگار فقط واسه من زشت بوده و داشت سکته میکرد.دقیقا شوهرم گفت بهم انقد حالش بد شده بود داشته سکته میکرده😑

هیییییی ی بار اینو استوری  گذاشتم خاهرشوهرم شوهرمو انداخت ب جونم😂😂 دیگ ب جایی رسیدم ک ب رف ...

چه باعث تاسف😒 منم ی بارپروفایل گذاشتم بدون منظور یه بچه به خودش گرفته بود😒😒

خدایاشکرت
خانم هایی این قبیل اصلا نمیفهمن خشونت علیه زن چیچی هست چند نمونشو که اطرافم دیدم ادمای بی فرهنگ بی س ...

خیلیام هستن ک سواد ندارن ولی باشعورن

نمیشه ب همه اینو تعمیم داد

البته مادرشوهر من ی ادم بیسواده ک خ ادعا داره میفهمه

خدا اهلش کنه فقط✔

۹۰٪علت خشونت علیه زن از خود زن است، کلی نگر نیستند، در لحظه تصمیم میگیرند، در برابر مشکلات و قاطعیت ...

اینا که رفتار های خود فرده که به خودش اسیب میزنه ... ما داریم از خشونت علیه زن که دیگری در حقش میکنه میگیم ... شاید رفتار منفعلانه زن باعث تشدید رفتار خشونت امیز دیگران در حق خود فرد بشه ولی بازم انصاف نیست 😔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
چه باعث تاسف😒 منم ی بارپروفایل گذاشتم بدون منظور یه بچه به خودش گرفته بود😒😒

هییییی.

من فقط از خدا میخام رفتارایی ک با من دارن سر دخترش بیاد

من موقعی که سرکار نمیرفتم مادرشوهرم همش تیکه مینداخت بهم. مثلا برای خودم مانتو دوخته بودم میگفت خوبه دیگه بیکاری از بیکاری بهتره. همش پز کارمند بودن دختراش رو میداد. از وقتی من رفتم سرکار همش تو روی من  میگه اه کار زن چیه به چه درد میخوره خرج رفت و آمدش درنمیاد! حالا من برام مهم نیستا الان اینو خوندم یادم افتاد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز