2777
2789
ماهواره ندارم . برا دانلود میخوام

فیلمای جم مسخرس گلم . من کلی فیلم کره ای دیدم الان لب تابم پیشم نیست درخواست دوستی بفرس پس فردا چن تا دیگ فیلم خوب بهت بگم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
خنده در وایکیکی🤣🤣🤣 کین چانا  ...کین چانا خیلی خنده داره خداییش

آره خیلی باحال بودن، کلا این سه تایی که گفتم خیلی باحالن، دو تای اولی عاشقانه و طنزه، وایکیکی هم که آخر خنده اس😂😂😂😂

من این ۳ تارو تو ماه رمضون دیدم

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت افسانه دریای آبیه؟؟

اره گلم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اوکی ممنون. عاشقانه ان قشنگن یعنی؟؟

آره همشون عاشقانن.به خصوص هیلر😍😍😍😍هیجانیه و عاشقانه

پسران برتر از گل قدیمی و موضوع دبیرستانیه.عاشقان ماه تاریخی.نسل خورشید یکم جنگی

آره خیلی باحال بودن، کلا این سه تایی که گفتم خیلی باحالن، دو تای اولی عاشقانه و طنزه، وایکیکی هم که ...

اون دوتا رو ندیدم ولی فک کنم من ربات نیستمو تو لب تاب دارم ک هنوز ندیدم

Kill me hill me هم خوبه اگ اسمشو درست نوشته باشم

برا اولین بار خیلی شانسی همینو دیدم خوشم اومد برا همین میخوام باز فیلم کره ای ببینم

اون فیلم قشنگیه .اگ ندیدی پسران برتر از گل هم ببین قشنگه ولی قدیمیه

برا اولین بار خیلی شانسی همینو دیدم خوشم اومد برا همین میخوام باز فیلم کره ای ببینم

میدونستی این شهر امضاتو به منم بدهکاره؟؟؟😀😀😀😀

با همین مشخصات و قد بلند😍😍

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!