اصن اگه دوره ی ۲۱ روزه داری شاید همین لک لانه گزینیت باشه
شما یه کاری کن
کیت تخمک بزار
بی بی هم بزار ببین کدوم مثبت میشه
اونوقت میتونی بفهمی برا تخمک گذاریته یا برای بارداری
بزار بیا بهم خبر بده گلم
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
منم یه منتطرم و هنوز بعد چن ماه مامان نشدم اما همه امید و توکلم فقط به خداست
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
الان هیچکدومو ندارم باید بگیرم بزارم .ایشالا تو هم زود باردار بشی .فقط بی بی مگه الان مثبت میشه
اگه لانه گزینیت باشه آره احتمالا بشه
شایدم نشه
بسته به این داره که چه روزی لقاحت بوده