2777
2789
عنوان

چقد هزینه سیسمونی کردینو چه سالی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
دلیجان زود خراب میشه به گفته مردم.حتی من تو خیابون هم که میبینم ،میبینم اصلا کالسکه متلاشی شده،یه چی ...

والا کیفیت دلیجان رو نمیدونم تو ایرانی ها تازه از همه فکر کنم بهتره خودم استفاده نکردم اطرافمم ندیدم خارجیا از همین ۶-۷ تومن هست به بالا . نهایتش فقط کالسکه رو خارجی بگیر و بقیه تکه ها رو ایرانی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزای ضروری رو بخر وسایل اضافی نگیر اگه بیرون رفتنی هستی زیاد کالاسکه بگیر دلیجان هم بگیر مدل بنیتا واقعا خوبه من الان چندماه هست دارم استفاده میکنم ماشین داری صندلی ماشین بگیر سرویس چوب از تولیدی بگیری قیمت پایینتر میفته لباسم زیاد نخر یا زود کوچیک میشه چند دست بگیر و میتونی واسه تو خونه یه مقدار ارزانتر خرید کنی لوازم بهداشتی بگیر و این چیزا با5و6 تومن کلی چیز میتونی بخری نگران نباش فقط قبلش لیست تهیه کن و از وسایل اضافی خریدن پرهیز کن یه سری چیزا رو بعدا میشه خرید

چ شوهر خوبی... همسر من که میگه مامان ببات باید بخرن حالا نمیخام به حرفش گوش کنم .... البته پدر و ماد ...

قربونت عزیزم

راستش من تازه جهیزیه خریدم یعنی تو تابستون 

بعد عروسیم زود باردار شدم واسه همین نذاشتم مامانمینا بگیرن . البته خانواده همسرم گفتن رسم نداریم مادر دختر سیسمونی بده یا خانواده پسر میخرن یا خود بابای بچه 

الان خواهرشوهرمم 2روزه زایمان کرده خود همسرش خریده همه چیو . اون حدود 38-40فکر کنم هزینه کرد .

من چیز خاصی نخریدم هنوز فقط لباس اسپرت گرفتم چون هنوز جنسیت رو 100% نمیدونم . صندلی ماشین رو گرفتم 

همین بقیه چیزا مونده .

سرویسشم مدل دیدم تو هفته جدید برم بگیرم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4