2777
2789
عنوان

شوهرم امروز چهره واقعیشو نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 143 پست

واکنش نشون نمیدادم.در عوص یه حرفی میزدم که نگاهش و حواسش پرت بشه .مثلا فلانی چی گفت.کی بریم فلان جا.راسنی بنظرت بخام تو اشپزحونه اینو نصب کنم میشه یا چه میدونم....حقیقتش برای منم پیش اومده.ولی میدونی بعضیا وافعا یجوری لباس میپوشن که مرد که هیچ .من که زنم چشمم  از تعجب پلک نزده باز میمونه سمتش.امروز یه خامومه سن دار .جوری زیر پالتو باز یه زیر سارافونی سفید نازک پوشیده بود که حتی رنگ لباس زیرش یا حتی قششششنگ خود نافش پیدا بود .سر چهار راه بودم .تعجب پلک نزدم .خواستم برپ بهش بگم حدقال لاغر شو بعد اینجوری بپوش .خو بیشتر حال ادم بهم میخوره با ۱۸ کیلو گوشت اویزون شکم..زیبایی احساس میکنی با این وضع.دوباره  بخودم گفتم قصاوت ممنوع .به تو ربطی نداره.

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ماست ک بر ماست

الان یسری ب اصطلاح روشن فکر برمیگردن میگن آقایون نباید نگا کنن! پوشش اون خانم ب خودش ربط داره!! یا اینکه میگن نه# به حجاب اجباری

یکی نیس بگه اگ همه پیرو اسلام بودیم الان حجاب خانوما مشکلی نداش و چشای آقایونم منحرف نبود

حداقل اگ خیلی مقید نیستین حد اعتدالو رعایت کنین ک جامعه سالم بمونه.. تا وقتی مردم پشت کردن ب اسلام هرروز شاهد تاپیک خیانت و..... خواهیم بود. 

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎
من گفتم تقصیر خانومشه؟؟؟ حالت خوبه شما؟؟؟؟

عزیزم وقتی میگه ی جور بپوشش چشمش سیر بشه یعنی خانوم نتونسته چشم شوهرش رو سیرکنه که تو خیابون نگاه میکنه 

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
از جنس مرد متنفرم 

همسر شما چندان تقصیری نداره. اونهم تا یه حد میتونه نگاهش رو کنترل کنه. دیگه نمیتونه کور شه یا ناخود آگاهش رو کنترل کنه. از جنس زن هم باید متنفر باشی! که نه ارزش خودشون رو میدونن نه منافع اجتماعی براشون کوچکترین اهمیتی داره. نه مسئولیت و وظیفه ی اجتماعی حالیشونه. فقط دنبال یه جفت چشمن که بکشن دنبال خودشون. همین ارضاشون میکنه!

بعدشم میگن مردها باید خودشون رو کنترل کنن. فقط کنترل رو از سمت مرد واجب میدونن. توقع دارن اگه اونها با لامبادا میان بیرون، اشکالی نداشته باشه ولی اینکه مردها نمیتونن رجب علی خیاط بشن، اشکال دار باشه! 

خداهمه رو هدایت کنه بعضی زنهاکه اینطوری لباس میپوشن واقعا چیو  میخان ثابت کنن.اگه ی مردی به سمت گناه بره تو ذهنش باخانم خودش مقایسه کنه گناهش همه تقصیرزنه ست.که خودشونمیپوشونه.

واکنش نشون نمیدادم.در عوص یه حرفی میزدم که نگاهش و حواسش پرت بشه .مثلا فلانی چی گفت.کی بریم فلان جا. ...

اگه باهاش نبودی کی حواسشو پرت کنه؟مردا از ریشه مشکل دارن،کاش خدا فقط زن خلق میکرد تا آرامش داشتیم..کاش ازدواج نمیکردم هیچوقت،

عزیزم وقتی میگه ی جور بپوشش چشمش سیر بشه یعنی خانوم نتونسته چشم شوهرش رو سیرکنه که تو خیابون نگاه می ...

واقعیت اینه که خانومای بدحجاب و جذاب همیشه هستن و مردها هم هر کاری کنی تو ذاتشونه که زن جذاب رو نگاه کنن پس بهتره بجای حرص خوردن طوری واسه شوهرت باشی که چشمش سیر شه و اگه زن دیگه ای دید واسش عادی باشه. اینو حتی مشاورها هم میگن 

من اینجور موقعا دست پیش میگیرم پس نیفتم. 

هی میگم نگاااا قمبل دختره😂😂😂😂😂

نگا وجدانن چطور انداختش بیرون😂😂😂😂😂😂😂

هِلِه به قمبل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بیچاره هی میگه :نچ... نگا نکن رزشته.مسخره نکن 😡

بیا بریم اونور تا آبرومو نبردی😠😠😠😠

و از محل خطر دور میشیم خود ب خود😎

حرفی ندارم...
من از اون چیزی کم ندارم به فرضم داشته باشم،اون باید نگاه کنه...؟مثلا خودش از همه بهتره؟؟بخدا براش جب ...

میدونم گلم من همین منظور رو دارم اصلا شما به عنوان زن همسرتون مقصر نیستید 

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

عزیزم از جنس مرد متنفر نباااااش

جنس زنه که حال آدمو بهم میزنه

بخدا هرکاری که بگین از دست ما زنا برمیاد

بلانسبت مردا خیلی احمقن

اینو همیشه بابام میگه

همیشه میگه بچه تر و بدبخت تر از مرد نیست

و حیله گر تر از زن نیست

سوء برداشت نشه لطفا منظورمو درست متوجه بشین

خداجونم مرسی که هوامو داری ❤