امروز با شوهرم رفتم بیرون ،یه دختره جوری مانتوش کوتاه بود که باسنش کامل معلوم بود با یه شلوار نازک که پوستش معلوم بود،شوهرمم همینطور داشت نگاه میکرد ...شما جای من بودین چیکار میکردین؟
واکنش نشون نمیدادم.در عوص یه حرفی میزدم که نگاهش و حواسش پرت بشه .مثلا فلانی چی گفت.کی بریم فلان جا.راسنی بنظرت بخام تو اشپزحونه اینو نصب کنم میشه یا چه میدونم....حقیقتش برای منم پیش اومده.ولی میدونی بعضیا وافعا یجوری لباس میپوشن که مرد که هیچ .من که زنم چشمم از تعجب پلک نزده باز میمونه سمتش.امروز یه خامومه سن دار .جوری زیر پالتو باز یه زیر سارافونی سفید نازک پوشیده بود که حتی رنگ لباس زیرش یا حتی قششششنگ خود نافش پیدا بود .سر چهار راه بودم .تعجب پلک نزدم .خواستم برپ بهش بگم حدقال لاغر شو بعد اینجوری بپوش .خو بیشتر حال ادم بهم میخوره با ۱۸ کیلو گوشت اویزون شکم..زیبایی احساس میکنی با این وضع.دوباره بخودم گفتم قصاوت ممنوع .به تو ربطی نداره.
خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر شما چندان تقصیری نداره. اونهم تا یه حد میتونه نگاهش رو کنترل کنه. دیگه نمیتونه کور شه یا ناخود آگاهش رو کنترل کنه. از جنس زن هم باید متنفر باشی! که نه ارزش خودشون رو میدونن نه منافع اجتماعی براشون کوچکترین اهمیتی داره. نه مسئولیت و وظیفه ی اجتماعی حالیشونه. فقط دنبال یه جفت چشمن که بکشن دنبال خودشون. همین ارضاشون میکنه!
بعدشم میگن مردها باید خودشون رو کنترل کنن. فقط کنترل رو از سمت مرد واجب میدونن. توقع دارن اگه اونها با لامبادا میان بیرون، اشکالی نداشته باشه ولی اینکه مردها نمیتونن رجب علی خیاط بشن، اشکال دار باشه!
خداهمه رو هدایت کنه بعضی زنهاکه اینطوری لباس میپوشن واقعا چیو میخان ثابت کنن.اگه ی مردی به سمت گناه بره تو ذهنش باخانم خودش مقایسه کنه گناهش همه تقصیرزنه ست.که خودشونمیپوشونه.
عزیزم وقتی میگه ی جور بپوشش چشمش سیر بشه یعنی خانوم نتونسته چشم شوهرش رو سیرکنه که تو خیابون نگاه می ...
واقعیت اینه که خانومای بدحجاب و جذاب همیشه هستن و مردها هم هر کاری کنی تو ذاتشونه که زن جذاب رو نگاه کنن پس بهتره بجای حرص خوردن طوری واسه شوهرت باشی که چشمش سیر شه و اگه زن دیگه ای دید واسش عادی باشه. اینو حتی مشاورها هم میگن