2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پول شاید عامل خوشبختی نباشه ولی نبودش صد در صد عامل بدبختیه 

دقیقا همینطوره

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

خیلی خوشگلهههه انشاالله خوشبخت بشه و به شادی استفاده کنه از همش 😍😍😍

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
منم دقیقا شرایط دوستتون رو دارم

انشالله زودتر جهازت جفت جور بشه بری سر خونه زندگیت این عکسهایی که میزارن رو هم نبین جهاز جم و جور قشنگ بگیر ادم کم بگیره و لی قشنگ خیلی بهتر از این وضعیته بخدا زیادی شلوغش کردن 

فعلاکه همه چی میشه باپول خرید 

دوستان شعار میدن که خوشبختی به پول نیس 😄

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
انشالله زودتر جهازت جفت جور بشه بری سر خونه زندگیت این عکسهایی که میزارن رو هم نبین جهاز جم و جور قش ...

انشالله  مرسی مهربونم❤️

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
خیلیم خوبه الان اینجوری شلوغه تا آخر که همینطوری نیس جمع میکنن  خوشبختی هم اتفاقا خیییلی به ...

دقیقا😄

دلمون میسوزه الکی خودمونو گول میزنیم پول همه چیز نیست سلامتی مهم تر است

آخه وقتی پول نداشته باشی خوراکو پوشاکو زندگیتم مزخرف میشه آخرشم یا سرطان میگیری بخاطر آشغالایی ک خوردی یا از سرماخوردگی میمیری یا از غصه دق میکنی😁

در نتیجه پول داری خود ب خود سلامتی میاره😄

دقیقا😄 دلمون میسوزه الکی خودمونو گول میزنیم پول همه چیز نیست سلامتی مهم تر است آخه وقتی پول نداشت ...

آره دیگه

آدم به جای توجیه الکی باید تلاششو بیشتر کنه

زیادی شلوغه چخبرشه از این پولدارایی اینجوری ریخت و پاش میکنن واسه ب چشم اومدن بدم میاد

بعصی هاشونم خیلی پولدار نیستن،،،، رسم و رسوم شون،،، حالا ای خو معلوم پولدار ه ولی در کل