2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست
با این وضعیت اونجا نری بهتره ،دوری ودوستی ،بگوشوهرت خودش قانعشون کنه ،درهرصورت که تو رو مقصر میدونن،

آره حرف منم اینه که بازم مقصر من شدمممم میترسم به خانواده م چیزی بگه پدرشوهرم 

تو این مدت نذاشتم بابام از ناراحتی هام چیزی بفهمه همش تعریفشونو کردم:((((

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گرونی کم بیاری بهتره تا هرروز جنگ اعصاب داشته باشی

احسنت😘😘😘...واقعا ایشون راست میگن..اعصاب برات نمیمونه..دیوونه میشی بخدا...جوونیت حروم میشه...شوهرتم دیگه24ساعته خونه ی اونا پلاس میشه تو هم هی هروز هرروز جنگودعوا...بیشتر خانومای اینجا تجربشو دارن..

تا دهانمفتو گوشهامفتندپشتمان حرفمفتبسیار است.  
احسنت😘😘😘...واقعا ایشون راست میگن..اعصاب برات نمیمونه..دیوونه میشی بخدا...جوونیت حروم میشه...شوهرت ...

من خودم تو اطرافم چند مورد هست اما همشون پدرشوهرشون خوبه جلو زناشونو میگیرین 

پدرشوهر من جای 10000تا مادرشوهره براممممم متاسفانه حسرت پدرشوهر خوب به دلم موند بحصوص تو منطقه ما همه عشق عروسن :((((

من خودم تو اطرافم چند مورد هست اما همشون پدرشوهرشون خوبه جلو زناشونو میگیرین  پدرشوهر من جای 1 ...

پس دیگه از همه بدتر دوتا مادرشوهرداری

تا دهانمفتو گوشهامفتندپشتمان حرفمفتبسیار است.  
من مخالف بودم خودش راضیم کرد بعد پشیمون شد گفت نه اذیتت میکنن :((

برو مستاحری خیلی بهتره خودم میکشم میبینم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
برو خونه پدرشوهرت.هم زحمت کشیده ب پسرش خونه داده هم هزینه کرایه میمونه جیبت.شوهرتم ک شعورشو نشون داد ...

عزیزم منم همین حرفو زدم اولش قبول کرد اما الان میگه نه بریم اجاره نهایتش 4سال دیرتر خونه میخریم 

برو خونه پدرشوهرت.هم زحمت کشیده ب پسرش خونه داده هم هزینه کرایه میمونه جیبت.شوهرتم ک شعورشو نشون داد ...

میدونی چه مشکلاتی داره نزدیک هم بودن؟؟؟ ما تو یه ساختمونیم کسی تو زندگیمون دخالت آنچنانی نداره ولی آرامش ندارم بیشتر وقتا هم سر این موضوع با شوهرم دعوا دارم که اینجا رو بفروشه بریم یه جای دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞