2789
عنوان

باز ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست

اگ همونه ک واقعا چرت و پرت بود چون اگ واقعا مشکل حاد بود عنوانش اون نبود و سریع توضیح میداد 

من یکی از گزارش زنا بودم هیششش

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرجا میرم دو صفحه نخونده تعطیل میشه 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اگ همونه ک واقعا چرت و پرت بود چون اگ واقعا مشکل حاد بود عنوانش اون نبود و سریع توضیح میداد  م ...

نفرین آمون بر گزارش زنندگان😂😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
اگ همونه ک واقعا چرت و پرت بود چون اگ واقعا مشکل حاد بود عنوانش اون نبود و سریع توضیح میداد  م ...

خسته نباشی دلاور

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
منم گزارش زدم تا دیگه مثل قطره چکون نباشه

خداقوت قهرمان

نینی یار چه فعاله امروز😐

دیروز یه خانومی بود هی تاپیک میزد برام گزارش بزنید. چن نفر نوشتن زدیم. منم براش گزارش زدن. تا من آنلاین بودم که خبری نبود. ولی انگار امروز نی نی یار نوشابه انرژی زا خورده

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

چندنفر باید گزارش بزنه تا تعطیل بشه؟

دیروز یه خانومی بود هی تاپیک میزد برام گزارش بزنید. چن نفر نوشتن زدیم. منم براش گزارش زدن. تا من آنل ...

ن آخه اونارو ک نمیبینن 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
ن آخه اونارو ک نمیبینن 

باز تاپیک زده اسمت منشن نشد صدات کردم بیا اونور

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه