2777
2789
عنوان

پودر لیدی میل

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو هفته 33 گفتن اینقدره ؟

نه هفته38این بود کیسه آبم پاره شد دنیااومد هفته38

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خوش بحالت منم دوس دارم زودتر راحت شم     هفته 39 دیره

خوبه که عزیزم بچت رشدش کاملتره و سالمتره منم هفته 39 زایمانمه اگه کمتر باشه قبول نمیکنم چون دوست ندارم کم وزن باشه و یا کامل نباشه

خوبه که عزیزم بچت رشدش کاملتره و سالمتره منم هفته 39 زایمانمه اگه کمتر باشه قبول نمیکنم چون دوست ندا ...

واقعا؟ من فک میکنم نکنه دکتر داره کلک میزنه که زایمانمو طبیعی انجام بده

واقعا؟ من فک میکنم نکنه دکتر داره کلک میزنه که زایمانمو طبیعی انجام بده

نه عزیزم هفته 39 بچه کاملتره تو رحم رشدش کامل بشه بهتره قبلا سزارین رو هفته 38 انجام میدادن اما الان هفته 39 ،من بچه اولم هفته 39 زایمان کردم وزنش 3800 بود همه چیش خوب بود انشاالله شما هم نی نی سالم با وزن عالی بدنیا بیاری 

بسلامتی خوب بوده وزنش طبیعی بوده 

سلامت باشی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شما زایمانت کیه ؟ 

23 اسفند 

شما چطور؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
منم 23 اسفند گفته اما 12،13 تاریخ سزارینمه

خوشبحالت 

ان شاالله قدمش خیر باشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌