زهراسمیعی مدیر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 80 عنوان بگم به جاریم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 51 پست سلام جاریم سریه مسیله مزخرف جواب سلامم نمیده بعدالان درمورداین واکسنه فلج اطفال شنیدم شامل بچه هردومون میشه واون ازاین چیزااطلاعی نداره براش اس بدم بگم برای بچه ش واکسن بزنه؟ 1397/11/09 | 04:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوسیب عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2602 متولد ۹۶ام باید بزنن؟ خداجونم میگم چرا تقاص سیبی کحواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
فقطامامزمان عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 492 نه نگو اولا واکسن کلااااا خارجیام دیگ نمیزنن بخاطر عوارضش برو بخون. و کلیپاشو تو یوتوب ببین. درضمن توام از خودش بدتر شو هرچی بیشتر بهش بپیچی سرش بیشتر گیج میره اصلا محل نزار...بزار به خودش بیاد ک برگشتی یهو ولش کن شخصیتتو نیار زیر سوال
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26744 چقدبدذات ومغروریم خدایا😂😂😂😂ایول اسی غرورتونشکنیا دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
elinaaaaaa عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 18 بگم؟آخه هرجامنومیبینه روشومیکنه اونورازطرفیم دلم واسه بچه ش میسوز ... شما مثل جاریت نباش عزیزم ذهنت باز باشه اینا مسائل کوچیکی هست مهم نباشه واست خودت گفتی مسائل مزخرف با هم مهربان باشیم
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6776 حتما بگو عزیزم.بزرگی و بزرگواری و دریادل بودنتو نشون میده چشم به راه...
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18150 به نظرم خودت بگوبذار از رفتار زشتش شرمنده شه ، حتی اگه بعدا بازم خواست بی اعتنایی بکنه ، ولی ته دلش میدونه که شما خیلی مهربونی امیدوارم زندگیت پر از عشق و برکت شه استارتر مطمئنم دلت خیلی زلاله💙 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
زهراسمیعی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 80 ج سلامتم میگی نمیده😒😒😒 نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون رفته تومحله بدترشصت مترخریده من تومحله خوب صدوبیست متر.ازروزی که خونه خریدم ج سلامم ندادمنم باهاش حرف نزدم
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 22353 نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون ر ... اين قضيه واكسن را اينجا شنيدين هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
زهراسمیعی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 80 به نظرم خودت بگو بذار از رفتار زشتش شرمنده شه ، حتی اگه بعدا بازم خواست بی اعتنایی بکنه ، ولی ته دل ... ممنون گلم فکرکنم اس بدم بهترباشه اخه برادرشوهرم شب میره خونه واصلااهمیت نمیده یادش میره
Mahsa106 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 31083 نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون ر ... ای بابا... ناراحت شدم واسشیا پول نداشت یا به هر دلیل دیگهایکه نتونست خونه خوب بخره حسودیش شد😑 دلم سوخت واسش😑 🖤
زهراسمیعی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 80 اين قضيه واكسن را اينجا شنيدين اره خیلیاگفتن زدن
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 22353 اره خیلیاگفتن زدن شما رفتين بهداشت ببينين چي ميگن هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
زهراسمیعی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 80 ای بابا... ناراحت شدم واسش این که پول نداشت یا هرچی که نتونست خونه خوب بخره حسودیش شد😑 دلم سوخت و ... اره تازه ورشکست شده ماشینشم رفت
elinaaaaaa عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 18 قضاوت زمانی خوبه که هردوطرف باشن ما حرفای هردو رو گوش کنیم بعدش بگیم....ولی شما حتما اطلاع بدین و مسائل رو با هم قاطی نکنین.پاینده باشین.بای با هم مهربان باشیم