2777
2789
عنوان

بگم به جاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 51 پست

نه نگو اولا واکسن کلااااا خارجیام دیگ نمیزنن بخاطر عوارضش برو بخون. و کلیپاشو تو یوتوب ببین. درضمن توام از خودش بدتر شو هرچی بیشتر بهش بپیچی سرش بیشتر گیج میره اصلا محل نزار...بزار به خودش بیاد ک برگشتی یهو ولش کن شخصیتتو نیار زیر سوال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم؟آخه هرجامنومیبینه روشومیکنه اونورازطرفیم دلم واسه بچه ش میسوز ...

شما مثل جاریت نباش عزیزم ذهنت باز باشه اینا مسائل کوچیکی هست مهم نباشه واست خودت گفتی مسائل مزخرف

با هم مهربان باشیم

به نظرم خودت بگو

بذار از رفتار زشتش شرمنده شه ، حتی اگه بعدا بازم خواست بی اعتنایی بکنه ، ولی ته دلش میدونه که شما خیلی مهربونی 

امیدوارم زندگیت پر از عشق و برکت شه استارتر 

مطمئنم دلت خیلی زلاله💙

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ج سلامتم میگی نمیده😒😒😒 

نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون رفته تومحله بدترشصت مترخریده من تومحله خوب صدوبیست متر.ازروزی که خونه خریدم ج سلامم ندادمنم باهاش حرف نزدم

نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون ر ...

اين قضيه واكسن را اينجا شنيدين 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
به نظرم خودت بگو بذار از رفتار زشتش شرمنده شه ، حتی اگه بعدا بازم خواست بی اعتنایی بکنه ، ولی ته دل ...

ممنون گلم فکرکنم اس بدم بهترباشه اخه برادرشوهرم شب میره خونه واصلااهمیت نمیده یادش میره

نه ازحسودی بی دلیل من خیلی ازش کوچیکترم ده سال.بعدخونه دوطبقه داشتیم ب درخواست اونافروختیمش بعداون ر ...

ای بابا... ناراحت شدم واسش

یا پول نداشت یا به هر دلیل دیگه‌ای

که نتونست خونه خوب بخره حسودیش شد😑 دلم سوخت واسش😑

🖤