2777
2789
عنوان

لطفا بياااايد ممنون ميشم كدوم قاليشويي خوبه راضي ايد؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 64093 بازدید | 127 پست
منم فرشامو دادم به اندرزگو و خیییییلی راااضیم اینم شمارش 22291775👌👌👌🙌

مرسی عزیزم پیشنهادت عالی بود منم چند تخته فرش ترکی ای زمینه روشن وریشهای زریف دادم بهشون امروز برام اوردن عالی شستن اولش فکر کردم برام نو گرفتن منم خیییییلی راضیم ومنم معرفیش میکنم اینم شمارش اگه کسی لازم داشت

44634282👌👌👌🙌👍👍👍👍👍👍👍👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و مادرم چندین سال مشتری قالیشویی اقدسیه#   هستیم فرش دستباف و ماشینی دادم ‌خیلی تمیز‌وخوب‌میشورندوبرخورد پرسنلشون عالی بوددرظمن همه جاتهران سرویس دارند امیدوارم تونسته باشم کمک کنم دوتاازشمارهاشون میذارم. ۷۷۱۳۹۱۸۰# ۸۸۵۲۱۵۱۶#  

فرشام رنگشون روشنه فرش اتاق دخترام که ازاین فانتزیاست  فکر کنم بچه ها دارن تبلیغ قالیشویی ادی ...

شاید اوایل کار کارشون خوب بوده ولی الان فرش من و مامانم پاره شده پرسنل هم که خیلی بی ادب هستن. از اتحادیه هم خیالشون راحته چون ترتیب اثر داده نمیشه

قالیشویی ادیب افتضاحه علاوه بر این که فرش کثیف شسته شده فرشم که برای اولین بار برای شستشو دادم سوزوندن الانم زیر بار نمیرن و خیلی راحت میگن شکایت کنید .

اصلا گول تبلیغاتشون رو نخورید و بهشون اعتماد نکنید ‌.

سلام به همگی من واقعاً نمیدونم معیار سنجش قالیشویی خوب از نظر اونهایی که گفتن قالیشویی ادیب خوبه چیه ولی به نظر من آشغالترین قالیشویی که آدم میتونه فرششو بده بهش همین ادیب میتونه باشه من فرشمو ۳ روز پیش دادم بهشون بشورن چون فکر میکردم واقعاً قالیشویی خوبیه امروز که ۲ روز بیشتر به عید نمونده فرشمو برام اوردن و پاره تحویلم دادن وقتی هم باهاشون تماس گرفتم گفتن تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که ببریم رفوش کنیم که تا ۷ فروردین هم نمیتونیم براتون بیاریم من واقعاً متاسفم برای این میزان از بیشعوری اولاً که فرش من کهنه نبوده و حتی اگه رفو بشه دیگه مثل قبل نمیشه و دوماً من فرشمو دادم که خونم برای عید آماده باشه ۷ فروردین به چه درد من میخوره لطفاً قبل از اینکه فرشتون رو به هر قالیشویی بدید کامل تحقیق کنید چون اگه گند بزنن تو فرشتون حتی اگه رفو بشه فرشتون دیگه ارزش قبل رو نداره

اصلا به گل ابريشم فرش نديد عزيزان. حتي نميتونن بيان فرش رو ببرن. خيلي هم بي تربيت و گستاخ هستند. اعتراض هم كه ميكني ميگن همينه كه هست. به بقيه قاليشويي ها هم توهين ميكنن ولي خودشون اصلا اصلا هيچي نيستند.