2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 24412 بازدید | 91 پست
عزیزم با وجود پولیپ باردار شدین؟

نه علت عدم باروریم اصلا پلیپ نیست پلیپ سر راه نباشه مشکلی ی ایجاد نمیکنه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم گفته بودی بهم خبر بده دکتر چی گفت من دیروز رفتم دکتر گفت پولیپت خییییلی کوچیکه اصلا مشک ...

سلام عزیزم پولیپت با دارو برطرف شد یا بدون دارو باردار سدی لطفا اسم داروتو بگو دوفاستون  بود چطوری مصرف میکردی

آره عزیزم. باردار شدم 😍

And سلام فداتشم شما پلیپ اندرومتریال داشتی باردار شدی؟ دارو و اینا برای رفعش مصرف نکردی؟ چند ماه طول کشید باردار بشین؟ ممنون از پاسخگوییتون

ممنون گلم. توکل به خدا ببینیم چی میشه

سلام عزیزم خوبی شرمنده مزاحمت شدم دیروز رفتم معاینه دکتر گفت پولیپ داری ولی تو سونو واژینال چیزی نبود.شما عمل کردی ،؟راحت بچه دار شدی بعدش؟

سلام عزیزم خوبی شرمنده مزاحمت شدم دیروز رفتم معاینه دکتر گفت پولیپ داری ولی تو سونو واژینال چیزی نبو ...

نه عزیزم عمل نکردم

دوماه قرص دوفاستون خوردم بعدش حامله شدم

عزیزم خدای نکرده در طول حاملگیتون مشکلی ایجاد نکرد؟

نه عزیزم هیچ مشکلی نداشت

پولیپم خیلی کوچیک بود

دکترم میگفت اگه جای بدی نباشه مشکلی نداره

خود به خود از بین رفت

چند وقته اقدامی؟؟ دکترت چی میگه؟؟؟  

اقدام نکردم تا به حال.این دوره قبل از پریود شدن لک بینی داشتم رفتم دکتر گفت پولیپ داری ‌.جالبه سونو واژینالم چیزی نبود دکتر با معاینه گفت داری باید برشداری.ارجاعم داد به یه دکتر دیگه