2777
2789
پسره عزیزم

احتمال پسر بودنش خیلی زیاده بر اساس تخمک گذاری

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون گلم شما میدونین جنین پسر کجای شکم قرار میگیره دختر کجا من 9 هفتمه جنینم دقیقا زیر نافمه 

معمولا سمت راست کله اش میکن هست سونو قلب رفتی ساک بارداری کدوم طرف عکس بود؟

البته بیشتر اینا سرگرمی 

خدایا شکرت
مرسی عزیزم 

ان شالله سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم🌷

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
معمولا سمت راست کله اش میکن هست سونو قلب رفتی ساک بارداری کدوم طرف عکس بود؟ البته بیشتر اینا سرگرمی ...

طرف چپ بود از دکتر هم پرسیدم که میگن دختر طرف چپه یا نه گفت اینا خرافاته بدن هر کی یه جوره شاید شما از سمت چپ تخمک ازاد کردی 

طرف چپ بود از دکتر هم پرسیدم که میگن دختر طرف چپه یا نه گفت اینا خرافاته بدن هر کی یه جوره شاید شما ...

اره ولی درصد بیشترش اینجوری ما هم برا سر گرمی انجام میدیم الان من همه تست ها رو انجام دادم هم پسر میاد هم دختر ببینم خدا چی میخواد سالم باشه😍😅

خدایا شکرت
ولی قبلا بهم گفتن پسره

تو سونو گفتن پسره قبلا؟