2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عروسش کنی 😍 میشه تاریخ لقاح و بگی  تست های ک تو نی نی سایت میگن انجام دادی؟  ...

شما بارداری گلم؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
مرسی زنده باشین

خوش بحالتون.

منم امروز رفتم سونو دکتر گفت جنسیت معلوم نیست ولی احتمال صدرصد پسره.

من یه دختر دارم ناشکر هم نیستم الحمدالله که نی نی م سالمه اما دوست داشتم دختر باشه.

حالا مجبورم ۳ سال دیگه دست به کار بشم تا یه خواهر برای دخترم بیارم.

اخه بدون خواهر بودن سخته.

مبارکت باشه عروسش کنی 😍 میشه تاریخ لقاح و بگی  تست های ک تو نی نی سایت میگن انجام دادی؟  ...

بخدا من اصلا اینجور چیزا و نفهمیدم

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اره عزیزم تازه معلوم شده 

ای جانم مبارک باشه با تست ماریا نی نی دخمله یا پسر؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
خوش بحالتون. منم امروز رفتم سونو دکتر گفت جنسیت معلوم نیست ولی احتمال صدرصد پسره. من یه دختر دارم ...

اره حتما واسه دخترت یه خواهر بیار خواهر عشقه

ای جانم مبارک باشه با تست ماریا نی نی دخمله یا پسر؟

نمیدونم لقاح کیه والا چون ماه قبل دوبار پریود شدم اگه آذر باشه پسر دی باشه دختر حالا سونو برم 

خدایا شکرت
نمیدونم لقاح کیه والا چون ماه قبل دوبار پریود شدم اگه آذر باشه پسر دی باشه دختر حالا سونو برم 

ان شالله هرچی باشه سالم باشه بعدم اونی باشه ک هردوتون دوست دارین