2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 43 پست
22 سالمه.جور نمیشه دیگه بخاطر شرایط مالی با ماهی دو سه تومن نمیشه مسافرت بری

عزیزم خیلیم کوچیک نیستیا!هم سن وسالیم

دوستای من هم سن منن اکثرابچه دارن بعضیاشون بچه دومشون توراهه 

۲۲سال کم نی

زیادم نی

بستگی داره

عزیدم پس انداز کن با پس اندازتون برید.منم دارم پس انداز میکنم واسه تابستون ک اگه خدا بخواد بریم مساف ...

تا ببینم خدا چی میخواد آخه وقتی کلی قسط مسط داری نمیچسبه مسافرت.پولمون اصلا نمیمونه نمیدونم چرا اینجوریه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با ماهی ۲ یا۳ تومن نمیشه مسافرت رفت؟؟؟؟؟ من ماهی یک و نیم میگیرم وامم دارم باهاش میدم بچه هم دارم می ...

فرق داره این 2 3 تومن که میگم همش نمیمونه شوهرم بیکاره الان مجبوره با ماشین کار کنه خرج ماشین هست خورد و خوراک منم بچه دارم 

تا ببینم خدا چی میخواد آخه وقتی کلی قسط مسط داری نمیچسبه مسافرت.پولمون اصلا نمیمونه نمیدونم چرا اینج ...

ماهم ی تومن قسط داریم ی تومنم اجاره ولی تابستونا مسافرتمون برجاس.البته امسال چون باردار بودم جایی نرفتیم

منم یسری طلامو فروختم باز خریدم .مشکلم اخلاق شوهرم  هست نمیگم بده ولی خیلی وقتا اخلاقش خیلی بد ...

گلم .گل بی عیب خداست.قطعاااااااا از نظر شوهرت هم یسری اخلاقای تو بچگانه است و گاهی درکش نمیکنی

این حس ها تو همه زندگی هاهست .. گاهی سرشااااار از عشق گاهی دلمون پره و دلمون برا بدبختی خودمون میسوزه😂من هر وقت اینجوری میشم بخودم میگم حالا که خدا سنگ گنده جلو پات ننداخته هی زندگیتو مثل خاک باغچه بالا پایین کن خودت تا گندش در بیاد.دیگه بیخیال اخلاق و مادیات و فلانی چه گفت و چه نگفت و ال و بل میشم😀 همه چی درست میشه عزیزم صبر ون

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
فرق داره این 2 3 تومن که میگم همش نمیمونه شوهرم بیکاره الان مجبوره با ماشین کار کنه خرج ماشین هست خو ...

پس صبور باش مدتی تخمل کنی انشالله درست میشه بعدا کلی مسافرت میتونی بری

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
ماهم ی تومن قسط داریم ی تومنم اجاره ولی تابستونا مسافرتمون برجاس.البته امسال چون باردار بودم جایی نر ...

کجاها میرین مسافرت؟چقدر هزینتون میشه؟ما هم ماهی 500 قسط داریم 

گلم .گل بی عیب خداست.قطعاااااااا از نظر شوهرت هم یسری اخلاقای تو بچگانه است و گاهی درکش نمیکنی این ...

اره دیگه میدونم منم اخلاق بد دارم دیگه چیکار کنیم مجبوریم سر کنیم همینجوری😯😃

کلا فقط 500 قسط دارین؟اجاره ندارین؟

والا ما یه خونه شریکی با برادر شوهرم داریم نمیدونم بگم خونه دارم یا بگم مستاجرم😆

والا ما یه خونه شریکی با برادر شوهرم داریم نمیدونم بگم خونه دارم یا بگم مستاجرم😆

خب همین که اجاره نمیدی خیلی جلویی.والا مام حقوقمون کمتر از دو تومنه.نهایت دو تومنه.برنامه ریزی خیلی مهمه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
مشهد و شمال و شهرکردو این طرفا هرسال ی جایی میریم پارسال ی تومن خرجمون شد

من به شوهرم میگم با یه تومن میشه مسافرت رفت میگه ولمون کن بابا حداقل 3 تومن باید تو جیبت باشه😕😕😐😐

خب همین که اجاره نمیدی خیلی جلویی.والا مام حقوقمون کمتر از دو تومنه.نهایت دو تومنه.برنامه ریزی خیلی ...

میگم که شریکیم نوبت به اجاره هم میرسع شما چجوری برنامه ریزی میکنین؟