2777
2789
عنوان

كسي سريال فرينج رو ديده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین که عالیهبرمی گرده عالیه هامن دارم دوباره میبینم

سلااام چطوری یهو دیدمت این تاپیک ک فرینج و دیدی من فصل سومم اونجا ک فالیویا حامله س

اعصابم خورد شد میخام بدونم پیتر میاد پیش اینا یا با اون اولیویا می مونه اگ میاد پیش فالیویا و بچش ک دیگه نگا نکنم😕

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

سلااام چطوری یهو دیدمت این تاپیک ک فرینج و دیدی من فصل سومم اونجا ک فالیویا حامله ساعصابم خورد شد می ...

سلااااام

آخ کاش منم ندیده بودن و اون ذوق بار اول رو میچشیدم

نمیگم

That's how it goes, Everybody knows

فرار کرده یا نه؟

الان اونجام ک والترنیت اومد ب فالیویا گف مبارکه تو مادره نوه ی منی بعد این قسمتش تموم شد ینی همون قسمته سوسکا ک فالیویا فهمید حامله س

میخام ببینم اون اولیویا چی میشه ینی پیتر بچشو انتخاب میکنه و میاد پیش والترنیت اینا

بخدا حیفم میاد بگم

من کتابم ک میخونم باورت میشه اول میرم صفحه های آخر و میخونم

نمیدونم دوس دارم از آخره همه چی خبر داشته باشم بیشتر جذبم میکنه 

اما اگ تایپش سخته برات نمیخاد بگی همین ک گفتی انتخابم نمیکنه خوب بود😁مرسی🙏

من کتابم ک میخونم باورت میشه اول میرم صفحه های آخر و میخونمنمیدونم دوس دارم از آخره همه چی خبر داشته ...

خودمم عاشق اسپویل هستم

دفعه اول که میدیدم هنوز سیزن ها کامل نبود 

من تا دانلود کنم میرفتم خلاصه فیلم نامه رو میخوندم

با سپتامبر چطوری

That's how it goes, Everybody knows

خودمم عاشق اسپویل هستمدفعه اول که میدیدم هنوز سیزن ها کامل نبود من تا دانلود کنم میرفتم خلاصه فیلم ن ...

هنو تا اینجا ک ازش خوشم اومده همون کچله منظورته؟؟ حسم میگه یا بچه پیتره یا والتر نمیدونم چرا همیچین حسی دارم