2777
2789
عنوان

توروخدا شوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش صحبت کن بگو اصلا خوشم نمیاد از این لحن حرف زدنت بعد حساسیت روی یه چیزی میشه نقطه ضعف و مردا بدتر میکنن یه ذره بیخیال باش به حرفاش نشنیده بگیر محل نده ... اگر دیدی باز ترک نکرد تو هم فوهش بده

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
نه خلوت شوخی میکنه

اخه شوهر منم تو خلوت یه الفاظی به کار میبره من ناراحت نمیشم ولی بهم نمیگه زشت یا سیاه یا ایرادی ننیگیره ولی الفاظ خاصی بهم میگه خوب خلوتمونه دیگه  ولی تو جمع یا جلو بچه با احترام صحبت مبمیکنه

از این ک هستین ممنونم این ک یکی درموردم نظر میده دوس دارم ولی نمیگم مقصر نبودم ترسیدم اول با خشونت ب ...

ببین  تو خلوت بیشتر مردا با همسرانشون مخصوصا اونایی که ها تن اینجوری حرف میزنن  ولی اینکه ایراد ازت میگیره به شوخی  این بده اینو حلش کن