2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 45 پست
من خودم از اتریسا خوشم میاد ولی خانواده میگن تلفظش سخته شوهرم میگه تینا

برات مهمه که چه سبکی باشه؟

سلیقه ها متفاوته بعضی ها فقط دوس دارن اسم بچشون لوس باشه بعضیها میگن تک باشه، خاص باشه، اصیل باشه....

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات مهمه که چه سبکی باشه؟ سلیقه ها متفاوته بعضی ها فقط دوس دارن اسم بچشون لوس باشه بعضیها میگن تک ...

دوست دارم اسمش تکراری نباشه. لوس نباشه

طوری ک بزرگ شد بهش بیاد و خودشم دوسش داشته باشه

چه قدر سلیقه‌ها متفاوته، من هیچکدوم رو دوست ندارم. معانی‌ای که براشون ذکر شده هم دقیق و معتبر نیستن. اول از معانی و اصالت نام‌ها مطمئن بشید بعد انتخاب کنید. نامدار باشه دخترتون

ممنونم این اسم هارو ما تو خونوادمون نداریم و واسمون جدید هستن. با تشکر از توجه شما. اگر پیشنهاد به ...

مَهدا

لیا

مِهرتا

اَویتا هم خیلی خبه یعنی بی همتا

دلارا

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
اسمایی ک شما گفتین خیلی قدیمی نیستن؟

ببین مثلا اسم مبینا چند سال پیش جدید بود و مد بود مثلا ده دوازده سال پیش اینا

الان تو هر کلاس پنج شش نفر اسمشون مبیناست

الان این اسم خب قدیمی محسوب میشه و توی بچه های اون سنی خیلی زیاااااده

این اسمایی که الان مد شده هم چندسال دیگه همینجوری میشن الان همه دارن اسم دختراشونو میذارن پرنسا و پسراشونم کارن و کیان

ده سال دیگه این اسما از مد رفتن و کلی بچه با این اسما وجود داره ولی یسری اسما هیچوقت قدیمی نمیشن

البته این نظر منه

من مثلا پرنیان رو به آنیسا ترجیح میدم دیگه هر کسی ی نظر و سلیقه ای داره

🌷