2777
2789
عنوان

عروس 79یی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 229 پست

بعدم ۷۹ ها الان سال اول دانشگاهن چیش عجیبه!!

من خودمم از نکرده بودم الان سال دوم بودم!!

امسالم سال سومی بود ک شرو کرده بودم !!متاسفانه!!نرفتم خب!!

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
نوه عمه ی من ۸۵ ایه الان ۲ ساله صیغس یه پشت چشمیم نازک میکنه واسه ما😂😂😂😂

وای نه این دیگه خیلی بچس 

کودک آزاری محض

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم 11 سال اختلاف سنی داریم  ولی خیلی خوب هم و درک میکنیم  بستگی به طرفت داره  دو ...

اینا چون زمان زیادی مجرد موندن کلا میرن تحت تسلط خانواده از هم زیر ۲۰ سال بده هم بالای ۳۰ سال!

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
وای نه این دیگه خیلی بچس  کودک آزاری محض

نه والا منه ۲۱ ساله از اون بچه ترم 

جای ننه بزرگ من حساب میشه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بابا خوبه هنوز 79

هفته ی پیش تو زایشگاه یه دختره بود متولد 81 بود(یعنی 16سالش بود) بعد شکم دوم هم بود..گفت 11سالگی شوهر کرده ..یه پسر 1سال و نیمه داشت...گفت تازه من نسبت ب بقیه دخترا روستامون دیر عروسی کردم😐😐