2777
2789
عنوان

درد و دل

122 بازدید | 26 پست

شب همگی بخیر 

من حدود هشت ساله ازدواج کردم سطح مالی خانواده خودم تو مجردی نسبت به الان بالاتر بود یعنی شرایط اقتصادی یک جوری شد که توزندگی متاهلی پسرفت کردیم بازهم راضی هستم به رضای خدا 

من یک زن داداش دارم خونه بزرگ خریدن به مشکل مالی خوردن اون روز صحبتش بود گفتم مقداری دارم قرض بدم اگر دوست داری گفت ندارم بدم حالا گفتم اشکال نداره کادوخونه ات یک دفعه گفت تو مستاجری نداری من ازت کادو نمیخوام 

یک لحظه یک جوری شدم کاش میگفت انتظار ندارم و...

قبلا هم تبریک خونه اش روگفتم گفت انشالله توهم خونه بخری راحت بشی ازاین وضع مستاجری که هرسال ازاین جابه اونجا بشی و خونه مردم باشی بری توخونه خودت 

من مادرم برای هرکدوممون از ارثیه پدریش یک آپارتمان نقلی خریده که پایه همین خونه داداشم رو هم همون کمک تشکیل میده اما توشهر محل زندگیم نیست چندبار تصمیم گرفتم بفروشم جایی که هستم خونه بخرم اما عقلم بهم میگه درست نیست و اینکه به خانواده شوهرم اعتمادی ندارم متاسفانه ...

از اون وقت دعامیکنم همه صاحب خونه بشن و بعد موقع حرف زدن حواسمون به طرف مقابلمون باشه که ناخواسته دلش رونشکنیم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زودرنجی.منم مستاجرم بقیه اعضای خانواده تو هر مناسبتی بهم میگن ایشالا صابخونه شی.اتفاقا منم از خودم پول دارم و طلا.میتونیم خونه بخریم اما به همسر وخانواده همسر اطمینان ندارم.اصلا ناراحت نمیشم

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
خیلی زودرنجی.منم مستاجرم بقیه اعضای خانواده تو هر مناسبتی بهم میگن ایشالا صابخونه شی.اتفاقا منم از خ ...

اینکه بخوای به دیگران هدیه بدی مستاجریت رو بکنن بهونه به نظرت درسته؟ گفتن این حرف که خونه مردمی ...

آخه همیشه همین طوریه بعدا ازجای دیگه به گوشم میرسه که فلان حرف روزدم که ناراحتش کنم

آهان.پس نقطه ضعف ازت گرفتن میخان بسوزننت.هر وقت گفتن با خنده جواب بده.اصلا از مستاجر بودنت ابراز ناراحتی نکن

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
نه عزیزم نفروش خونتو نفروش اسباب کشی هم چیز بدی نیست خودتو آزار نده به خاطر دیگران 

من کل سالهای مجردیم ازاول که به دنیا اومدم تویک خونه بودیم تا ازدواجم ولی الان مجبورم هرسال اسباب کشی کنم و این حرفهارو بهم میزنن 

آهان.پس نقطه ضعف ازت گرفتن میخان بسوزننت.هر وقت گفتن با خنده جواب بده.اصلا از مستاجر بودنت ابراز نار ...

نه من اصلا ناراحت نیستم همین که تن سالمی دارم که میتونم خودم جمع کنم بعد پهن کنم همین که پولی هست و سقفی بالای سرمه خداروهزاران بارشکر میکنم

من کل سالهای مجردیم ازاول که به دنیا اومدم تویک خونه بودیم تا ازدواجم ولی الان مجبورم هرسال اسباب کش ...

مهم اینه که یه خونه داری برای خودت و این وظیفه شوهرته که خونه بخره تازشم میتونی کمکش کنی بخری اما به نام خودت باشه