2777
2789
عنوان

ایده بدین برای خونه تکونی

1238 بازدید | 27 پست

با یه بچه یازده ماهه.خونه هم کثیفه و همه جاش پاک کردن میخواد.خودم میگم از الان شروع کنم روزی یه کار سبک وقتی خوابه.نظرشما چیه؟ایده بدین بهم

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از آشپز خونه 

هر روز یه کابینت و تمیز کن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اره دیگه دیوار ایناهم همسرت هست بگو انجام بده دخترتم بیدار باشه میتونه خودتم ازالان شروع کن اشپزخونه مرتب کن بعد اتاق خواب بعدم پذیرایی

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

با بچه كوچيك آدم بايدهرروز خونه تكوني كنه🙄🙄دخترمن١٧ماهشه يعني من هرروز خونه رو مرتب ميكنم شب كه ميخوام بخوابم دوباره همونجوريه😔😔

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
بابا بیاین یه کمپین بزنیم این رسم زشت و براندازیمممم چیه بابا ....اه ....حال ندارییم

وا نظافته دیگه کجاش زشته اقلا ستلی یبار ب بهانه عیدهم شده ادم حسابی ب خونش میرسه 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
با بچه كوچيك آدم بايدهرروز خونه تكوني كنه🙄🙄دخترمن١٧ماهشه يعني من هرروز خونه رو مرتب ميكنم شب كه مي ...

من سه ساله دست نزدم به فرشا و پرده ها.کابینتام دو سه بار پاک کردم😁😁😁😁😁😁😂

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم