2777
2789
عنوان

خرج خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 23 پست

مادونفریم ودخترم تو راهه اگه خدابخواد اول اینکه پامونو اندازه گلیممون میکشیم سعی میکنم چیزایی که احتیاج نداریم نخریم ماهیانه میریم فروشگاه ویه سری موادرومیگیریم گاهی  ازیه موردبیشتر دفعه بعدی دیگه اونو که داریم نمیخریم.غذاهارومتنوع میخوریم قسطاروپرداخت میکنیم بعدبا اضافه ی حقوقمونن زندگی میکنیم.هله هوله نمیخریم وبه تغذیه سالم اهمیت میدیم.توی یه شهرگرونم زندگی میکنیم جایی که میوه کیلویی زیر ۸تومن نیست اما به اندازه میخریم بریزبپاش نداریم سعی میکنیم حتی اگر صدتومن شده پس انداز کنیم

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.

دونفریم ماهی ۱ تمن خرج خوراک و تفریح و قبض ها میشه یه گاهی از یه تمنم بیشتر میشه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا ولی همیشه وسط ماه پولم تموم میشه 

ماهی ۵۰۰ بعنوان خرج خونه (بجز قبض و چیزایی که گفتم)در نظر میگیرم ولی بخدا تا وسط ماه میرسه تموم میشه .

کسی راهکار بلده بمنم یاد بده لطفا

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
2500 کل درامدمونه 1500 میره برای قسط با بقیش بقیه ی ماه رو میگذرونیم    

ماهم خیلی سخته.العان یکی میگفت گوشت شده ۱۰۰ تومن

من خودمم شاغلم ولی دوتامون حقوقمون ۳ تومن ۳ و خورده ی میشه.

قسطم داریم 

شوهرم ماهي٣تومن ميگيره يه پسر شش ماه دارم

خرج گوشت و مرغ و برنج و روغن وحبوبات  رو نميديم خودمون پدرشوهرم ميده

پول شير خشك وپوشك پسرم پدر شوهرم ميده

ولي هميشه خدا ١٠روز اول ٣تومن رو خرج ميكنيم 

البته ١ترمن ميديم به قرعه كشي

شوهرم ماهي٣تومن ميگيره يه پسر شش ماه دارم خرج گوشت و مرغ و برنج و روغن وحبوبات  رو نميديم خودم ...

خوش بحالتون چقد پدر شوهرت خوبه 

خدا سایشو بالا سرتون نگه داره

همه چیزدست خودمه....

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.