2777
2789
عنوان

دورهمی لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 10184 بازدید | 130 پست
بچه ها ما اول یه رژیم شوک میگیریم و ۴ و ۵ کیلو کم میکنیم و بعد از اون شروع میکنیم به کم خوری فقط بای ...

پایه ام 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

من تو یه گروه تل گرام هستم که اونجا ۳۰ کیلو کم کردم و به هدفم رسیدم . واقعا چقدر لاغر شدن تو چهره تاثیر داره بچه ها انگار ۱۵ سال جوونتر شدم . گروه خیلی خوبیه روش کارشون سالم خوری هست و تعدادشونم طیاده انرژیه مثبت خوبی دارن بچه هاش . منه بی اراده رو که حسابی راه انداختن اونجا .

شمام خواستید بیاید شاید انگیزه گرفتید ایدی مدیرش 

shadi_ dkk

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از فردا همین جا گزارش میدم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

روز اول مرغ اب پز

روز دوم عدسی با یکم فلفل و لیموی تازه البته اجباری نیست

روز سوم تخم مرغ اب پز

روز چهارم سیب زمینی اب پز

روزم پنجم گوشت اب پز که اگه دوست نداشتین ماهی یا مرغ بخور

روز ششم یک تا دونوع میوه کم کالری 

روزم هفتم ماهی

روح ها همیشه هستن اما خستن مال داستانام نیستن

فقط بگم بچه ها البته تو این رژیم اجباری نیست و میتونین از بعدش شروع کنین ولی اگرم با رژیم این کاری که میگم بکنین عالیه هر روز صبح ناشتا ۳ قاشق سرکه سیب خونگی بریز تو یه لیوان اب بخورین عالیه

روح ها همیشه هستن اما خستن مال داستانام نیستن
فقط بگم بچه ها البته تو این رژیم اجباری نیست و میتونین از بعدش شروع کنین ولی اگرم با رژیم این کاری ک ...

قاشق مرباخوری دیگه 

نه غذا خوری ناراحت نباش معدتو اصلا اذیت نمیکنه من که یکم معدم مشکل داشت اصلا تازه بهترم شد فقط خونگی ...

آره خونگی خودمون درست میکنیم ، باشه چشم ، پیش به سوی لاغری پس

من برم بخوابم شبتون بخیر ، فردا انشالله با انرژی بیشتر بیایم و گزارش بدیم