2777
2789
طبیعیه.. آدم استرس همه چیو داره.. صدقه میدادی و برای هیشکی تعریف نمیکردی و میگفتی ایشاا خیره.. دیگه ...

ن فقط اینجا نوشتم خواب بچمو ندیدم ک خواب یکی دیگرو دیدم ک خ با استعداد بود اما نابینا باباش فک کرد من دارم مسخرش میکنم اما من داشتم از این همه استعداد لذت میبردم وقتی از خواب پاشدم یهو این تشویش افتاد ب جونم

الان میبینه..؟ دکتر بردی چی گفت؟

هيجي نكفت كفت پرده چشم مادرزاد نداره بايد بزرگ شه تاببينيم چ تاثير داره الان بچه كوچيك و نميتونه سؤالات مارو جواب بده

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هيجي نكفت كفت پرده چشم مادرزاد نداره بايد بزرگ شه تاببينيم چ تاثير داره الان بچه كوچيك و نميتونه سؤا ...

الان چند وقتشه؟ با چشمش چیزی رو دنبال میکنه؟خودت متوجه نشدی میبینه یا نه؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
هيجي نكفت كفت پرده چشم مادرزاد نداره بايد بزرگ شه تاببينيم چ تاثير داره الان بچه كوچيك و نميتونه سؤا ...

الهی.. ایشاا.. که چیزی نیست و مشکلی نداره یا قابل درمان باشه..هر دو تا چشمشه! تا حالا خودت با چیزی نگاهاش رو تست نکردی ببینی تعقیب میکنه یا نه..!باز مامانا تو خونه بیشتر حوصله به خرج میدن تا دکترها تو مطب..

تاپیکهای قبلتو خوندم قبل زایمان چقدر استرس داشتی.. ایشاا.. که چیزی نیست و فقط یه حالت خاص و متفاوت از قرنیه باشه و کار به عمل و.. نکشه.. براش نذر کن.. بهترین دکتر خداست..

غصه نخور خدا بزرگ..

الهی.. ایشاا.. که چیزی نیست و مشکلی نداره یا قابل درمان باشه..هر دو تا چشمشه! تا حالا خودت با چیزی ن ...

ن اين پسر بزرگمه ي چشمشه و قابل درمان نيس چون تشكيل نشده پرده چشمش دكترا نميتونن  كاري بكنن چون  ساخت  دست خداكجا و اوناكجا فدات مرسي اينجوري ك ميبينه اما نتيجه نهايي بايد بره كلاس اول تا مشخص شه

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد
ن اين پسر بزرگمه ي چشمشه و قابل درمان نيس چون تشكيل نشده پرده چشمش دكترا نميتونن  كاري بكنن چون ...

خدا بنده هاشو همیشه امتحان میکنه.. ایشاا.. که مشکلی نداره.. یعنی منظور دکتر خوب دیدن یا کلا دیدن! آخه وقتی میبینه یعنی خوبه دیگه.. میتونی چشم سالمشو با چشم بند ببندی و امتحان کنی ببینی میتونه ببینه تشخیص بده و..یا نه..

فامیل شوهرم میگه همه چیزو سیاه سفید میبینم و تا حالا چیزی رو به اسم رنگ تجربه نکرده.. دخترش میگفت بهش گفتم بابا ماهی قرمز بخر واسه عید.. رفته سیاه خریده.. ولی همونم خدارو شکر میکنه و میگه همین که محتاج کسی نیستم هزار بار شکر..

زنش هیچ وقت آرایش نمیکنه چون رژ بزنه نزنه سایه بزنه نزنه اون متوجه نمیشه که..😕

ولی پسر تو خداروشکر یکیش درسته این یکی هم ببینه شاید تا اون موقع علم پیشرفت کرد تونستن کاری کنن خوب شه..

غصه نخور.. خدا بزرگ..