2777
2789
عنوان

بغلم نمیکنه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 37 پست
یه مدت تو برو طرفش مرتب  یه مدتی اصلا نرو کج خلقی هم نکن خوب باش ولی نرو طرفش شاید اومد طرفت، ...

اینارو بهش میگم ولی انگار لج میکنه وقتی میگم اصلا انجام نمیده

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این غرور نیس،تو تر و تمیز و مرتب و آراسته و اون لباسی که اون دوس داره رو بپوش اما چند شبی تو نرو طرف ...

حالا من هی باید فرار کنم از دستش چرکولک هم باشم ولم نمیکنه 😑😑😑مردا کلا نرمال نیستن

باهاش حرف زدي؟ بگي من دوست دارم اين كارارو بكني؟ 

آره بهش گفتم ی دفه از دهنش دز رفت گفت میخوام تو کف بمونی😐

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
آدم عرق هم میکنه😁

اره والا😷

فقط یه بوس وشب بخیر بعدشم دست همو میگیریم گم نشیم تو خواب😟اگرم پشت کنم بهش باید دستاش تو موهام باشه حسش کنم .چون میترسم از تنهایی😥

چندساله همینجوری میخابیم .جفتمون راضی هستیم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم😀باید فاصله بگیرم قبل خواب..کسی بهم بچسبه تنگی نفس میگیرم وخفه میشم

من ٦٠٠ تا بالشت ميزارم دور و برم ولي حتي تو سينما اگه اولين صندلي نشينم قلبم ميگيره 😂😂😂 كلا خود درگيري دارم راجب اين موضوع 

حالا من هی باید فرار کنم از دستش چرکولک هم باشم ولم نمیکنه 😑😑😑مردا کلا نرمال نیستن

از مرد هر چقد فرار کنی می چسبه بهت و برعکس

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
طرز ابراز محبت بلد نیست بهش یاد بده و بگو چقدر حس خوبی میده

خیلی بهش گفتم و انجام دادم خودم ولی انگار ن انگار

آره بهش گفتم ی دفه از دهنش دز رفت گفت میخوام تو کف بمونی😐

اذيتت كرده جدي نگير حرفشو، ي مدت كلا فاصله بگير ولي اخلاقت و مهربونيت سر جاش باشه حتي موقع تلويزيون مبل جدا بشين بعد اگه حرفي زد بگو با خنده ميخوام تو كف بموني 😂

اذيتت كرده جدي نگير حرفشو، ي مدت كلا فاصله بگير ولي اخلاقت و مهربونيت سر جاش باشه حتي موقع تلويزيون ...

😂