2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید اینجور باشه زندگیتو متنوع کن نذار شوهرتم بگه ک اره زندگیمون بچه میخواد چقدر تو همش ضعیفی فلانی ...

نه شوهرم اینو نمیگه تازه دیشب دلم درد میکرد و دور نافم همه میگفتن حامله ای شوهرم دیشب دید دارم از دل درد میمیرم گفت گور بابای بچه بچه نمیخام بلندشو بریم دکتر قرصی امپولی چیزی بزن خوب بشی ولی میدونم ته دلش بچه میخاد

عزیزم تا 1 سال ک کاملا طبیعی هست بعد اونم تازه میتونی بری دکتر، بعدشم من خودم 9 ماه میخاستم نمیشد و کاملا درکت میکنم هر ماه منتظر بودم، ولی آخرش خدا هر زمان ک صلاح بدونه بهت میده، هیچ کس بغیر از خدا صلاح آدم رو نمیدونه، از زندگیه 2 نفره با شوهرت لذت ببر تا اینک همش به بچه فکر کنی 

دختر داییم ۱۵ سالگی ازدواج کرد الان ۱۷ سالشه بچه داره بچش ۳ ماهشه خدااااایااااااا 

خواهرمنم یه سال بعدمن ازدواج کرد الان بچه اش 1سال وشش ماهشه

اگه بچه قبلی من زنده میموند الان همون سن روداشت اخه باهم حامله بودیم

اما افسوس ماله من مرد  

۹ ماه

اخی عزیزم درکت میکنم با تموم وجودم 

اینجا کم نیستن کسایی که تو شرایط تو بودن 

شاید باور نکنی ولی خودت بزن به بیخیالی 

واقعیا نه الکی 

من که تو اوج ناامیدی خدا بهم نینی داد 

ایشالا تو هم بچه دار میشی نگران نباش 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بابچه بازی میکنم باترحم بهم نگاه میکنن دورمیشینم میگن حسودیش میشه اصلا نمیدونم چیکارکنم   &nb ...

فداتشم نباید نقش بازی کنی واقعا برات مهم نباشه وقتی مهم نباشه باعث میشه گاهی توجه کنی گاهی هم اهمیت ندی ولی بزرگ ترین اشتباه اینه بقیه بدونن شما اقدام میکنید ونمیشه