2777
2789

نکنی بهتره

تو ایی گرونی خراب بشه میخوای چیکار کنی

ما فقط مسافرتی باش میشوریم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتو من همين كار رو با پرده ها كردم گذاشتم تو سبد رو ترازو وزن كردم زير ٧ كيلو بودن شستم بعدش

واقعا ولی فک نکردی این قرار خیس بشه و سنگین تر

تیکر نی نی کوچولوی من😍
واقعا پتو هفته ای یکبار احتیاج به شستشو داره؟🤔

شوهرم همش میگه بو میده....بخدا جفتمون هروز حمامیم.....من هر هفته کل روی رخت خواب و پتو هارو و حتی رخت خواب بچم میشورم‌ . اخرش میگه بو میده🙁

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اصلا نسور من اینکار رو کردم ی قطعه از لباسشوییم سوخت از نمایندگی اکمدن درس کنن خداروشکر گارانتی داشت میشد نزدیک ۳۰۰ تومن که از من ۴۰ تومن گرفت حالا قبل از این گرونی ها ۲ سال پیش بود

ای بابا😐 

اره بابا همه چی بنظرش بو میده. بچه ۴ ماهرو هی میبره حمام میگه بو میده😂😂 بخدا منم توهم میزنم خونم بو میده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من دو نفره گلبافت تو ماشین ۸ کیلویی میشورم. خود نصابش گفت مشکلی پیش نمیاد. هفته ای ی بار میشورم

هفته ای یکی وای خراب میشه من ماهی یکبارمیترسم عمرماشین روکم میکنه واقعا حیفه الان مثل قبل نیست بایه اشاره بتونی ماشین لباسشویی بخری الان خیلی گرونه من که توحموم توتشت میزارم اب وتاید هم میریزم بعد یک ساعت میرم لگدمیکنم واب میکشم