بانو_آرتمیس مدیر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 عنوان اعتراف | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 58 پست اعتراف میکنم دوتا یا شایدم سه تا کاربری دیگه هم تو این سایت دارمدوتاشو رمز ورودشو یادم نمیاداون یکیم تعلیقهاگه دوست داشتین شما هم یه اعتراف ریزی بکنین😉 1397/11/06 | 02:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۳قلوها عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 11645 امضات قشنگه دوسش دارم قابل نداره عشقم دوس داری تو بزارش من عوض میکنم ؟
بانو_آرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 قابل نداره عشقم دوس داری تو بزارش من عوض میکنم ؟ ممنون گلمکاربری شما قشنگش کرده😊
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 زشتترش اینن بودک بالحن پررو گف پاشو این چایموعوض کن سردشده😒منم گفتم عه کتری ابش تموم شده همونو بخور😂😂😂😂خیلی کارم زشت بود خدایا مرسی🙏❤🙏
بانو_آرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 زشتترش اینن بودک بالحن پررو گف پاشو این چایموعوض کن سردشده😒منم گفتم عه کتری ابش تموم شده همونو بخور ... با مهمونت خودمونی هستی؟
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 بخواب،دیگه کاریه که شده ولی حالتو درک میکنم،خجالت کشیدی...نه؟ اره خیلی مخصوصا اینکه وقتی رفتن شوهرم گف خیلی بی تربیتی چی بود گفتی😂😂😂😂 خدایا مرسی🙏❤🙏
مامان_مانی5 عضویت: 1395/02/30 تعداد پست: 8763 چون گوشی دستته باید انقدر بیدار بمونی تا شار ژ گوشیت تموم شه و گوشیت خاموش بشه،اونوقت تازه به گزینه ... اااوه اگر ببینی تو چه شرایطی اینجام گوشی رو ب ی پریز تواشپزخونه زدم نشستم رو صندلی گوشی بدست یعنی این شرایطی هم ک گفتی منو نمیتونه جداکنه از شماها🤣🤣 ❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
بانو_آرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 اره خیلی مخصوصا اینکه وقتی رفتن شوهرم گف خیلی بی تربیتی چی بود گفتی😂😂😂😂 بدترین قسمتش اینه که وقتی همچین سوتی تو جمع میدییه دفه همه جا ساکت میشه و همه به تو زل میزنن😶😐لامصب آدم اون لحظه دوست داره آب بشه بره تو زمین😓
بانو_آرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 اااوه اگر ببینی تو چه شرایطی اینجام گوشی رو ب ی پریز تواشپزخونه زدم نشستم رو صندلی گوشی بد ... خسته نباشی دلاوراین پشتکار و سماجتو واسه اومدن تو نی نی سایت تو هر زمینه ی دیگه ای بذاری،موفقیتت تو اون رشته صد در صده😁
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 با مهمونت خودمونی هستی؟ دوست شوهرمه خیلی باهم رفتوامد داریم اونام خیلی پرروئن ولی خب ازخودم همچین انتظاری نداششتم😂بیشترازاونیکی خانواده خجالت کشیدم😂اخه یکی نیس بگگه ساع یازده وقت مهمونی رفتنه 😂😂 خدایا مرسی🙏❤🙏
بانو_آرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1039 دوست شوهرمه خیلی باهم رفتوامد داریم اونام خیلی پرروئن ولی خب ازخودم همچین انتظاری نداششتم😂بیشترازاو ... والا با این نوناشون😂😂😂
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 بدترین قسمتش اینه که وقتی همچین سوتی تو جمع میدی یه دفه همه جا ساکت میشه و همه به تو زل میزنن😶😐 ... ایناهمشوون هرهرخندیدن😭 خدایا مرسی🙏❤🙏
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 والا با این نوناشون😂😂😂 والا بخدا...اونیکی میخاس بره اون تازه پاشداومد پرروو پرروام حرف میزدهی گندزد ب ادب من خدایا مرسی🙏❤🙏
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12713 دیگه با کدوم کاربر حال میکنی تگش کن،منم تگ میکنم خب arthur# جسمین# marzi24# #darkwizard#مورگاناعه چرا این دوتا ابی نشدن امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊