2777
2789
عنوان

پیمان قاسم خانی خیانت کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5478 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دنبال حاشیه سازی نیستم ولی از بچگی شخصیت مورد علاقم بود و تو ذهنم ازشون شخصیت خوبی ساختم وا ...

تو رو نمی گم عزیزم

کلا مردمو گفتم

استارترها گلی هستند از گل های بهشت

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

بهاره رسما رد کرد

گفت فقط تفاهم نذاشتیم

الانم پدر دخترمان و دوستی باهاش همکاری هم میکنم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بیایید منو بزنید 😂😂یه سوال پرسیدم ببخشید ۱ دقیقه از وقتتون برای تاپیک هدر دادین و مرسی بابت فرهنگ سازی احترام یه حریم شخصی از فردا کل مردم ایران سزشون تو کار خودشون میره با تاپیک م👏👏👏

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
چرا اینو می گی؟ من که از این زنه خوشم نمیاد ولی برام خیلی جالبه انقدر راحت تهمت می زنین

مرده زنشو ول کرده رفته چند ساله 

طلاق نگرفته بودن که با بهاره بود

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
واالله بعد طلاق کی یک سال نشده مزدوج شد؟ خانم رهنما...  اگه خیانت می‌کرد که آقای قاسم‌خانی ...

شاید دوست دخترش بوده😁😁نه من اخبار بقیه مهم نیست اما دوست داشتم بدونم تصورم درست بوده یا نه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
مرده زنشو ول کرده رفته چند ساله  طلاق نگرفته بودن که با بهاره بود

طلاق گرفته بودن

خود زنه تو پیجی که برای دخترش راه انداختن گفت

منتها خودشو گم و گور کرده بود که نفقه دخترشو نده(به گفته زن سابق)

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

خدایی دلم به حال استارتر سوخت 

خیلی ببخشیدا این جا پر از تاپیکای مادر شوعر خاهر شوهره چطور میریم اون جا نظر میدبم نمیگیم زندگی مردمه به ما چه  

ولی وقتی میرسه به خانوووم بهاره رهنماااا میگیم له ماه چه زندگی خودشه 

خاهشا منو ریپلای نکنید مرسی 😎😎😎

طلاق گرفته بودن خود زنه تو پیجی که برای دخترش راه انداختن گفت منتها خودشو گم و گور کرده بود که نفق ...

طلاق نگرفته بودن

من تو لایو خانومه بودم 

عکس شناسنامشو گذاشت 

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره