با دوست پسرم نزديك به يك سال و نيم هست رابطه دارم خيلى عاشقشم و اونم دوسم داره ، بارها باهم كات كرديم ولى دوباره به هر دليلى برگشتيم، دليل كاتمونم خانواده اون هستن راضى نيستن و اونم نميخواد ادامه بده ميگه فقط دوست بمونيم من چيكاركنم نميتونم بدون اون، دليل مخالفتشونم اينه من ازدواج نا موفق داشتم ، يك سال هم بزرگترم، كمكم كنيد
ولش کن فرامووووش کن راه چاره است اصن چه معنی داره دوستی اونم با پسر ووووولش کن اصن تاکی دوست بمونید بالاخره توهم ازدواج میکنی با یکی دیگه اونم ازدواج میکنه با یه دختره دیگه و تو وابسته میشی و اذیت میشی رهاااااش کن فراموووش تمام
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
اخه عزیز دلم اون که حالا بهر دلیلی با تو ازدواج نمیکنه پس وقتی ازدواجی وجود نداره چرا با این شخص دوستی کنی خب خودتو سرگرم کن بجای دوست پسر دوست دختر پیدا کن برووو باشگاه کتاب بخون تلوزیون نگاه کن پارک برو چمن دمن برووو کتابخونه برو دوست دختر پیدا کن سخته ولی میشه حتما میشه تو میتونی تلقین نکن که نمیتونی چون این دوووستی عاقبت نداره هاااا ازدواجی که نیست چرا باید دل خوش کنی به این شخص بابا سخته میدونم ولی میییشه یادت باشه که هیچ کاری نششششد ندااااره هااااا