2777
2789
دوروز ديگه موعدمه، يك ساله

فردابروآزمایش استرسم نداشته باش

انشااله بسلامتی بارداری روطی کنی

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

مبارکت‌باشه عزیزم 

واسه ماهم دعا کن دستت رو بکش رو سر ما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردابروآزمایش استرسم نداشته باش انشااله بسلامتی بارداری روطی کنی

ممنون عزيييزم و سلامت باشى، تا هاله رو ديدم براى همه كسانى كه منتظرن دعا كردم خودمو همسرم خيلى سختى كشيديم تو اين مدت

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
مبارکت‌باشه عزیزم  واسه ماهم دعا کن دستت رو بکش رو سر ما

خدا نصيب و قسمت همه منتظرا كنه ان شاءالله

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
ممنون عزيييزم و سلامت باشى، تا هاله رو ديدم براى همه كسانى كه منتظرن دعا كردم خودمو همسرم خيلى ...

انشاالله که همیشه شادوخوشحال باشین منم نوزده ماهه برادومی تواقدامم

راستی تواین مدت دارومصرف کردی؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
خدا نصيب و قسمت همه منتظرا كنه ان شاءالله

الهی آمییین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
انشاالله که همیشه شادوخوشحال باشین منم نوزده ماهه برادومی تواقدامم راستی تواین مدت دارومصرف کردی؟

من نه ولى همسرم واريكوسل داشت و رماتيسم هم داشت، بخاطر باردارى قرصاشو خيلى كم كرد ، كلى درد تحمل كرد 

انشاالله که همیشه شادوخوشحال باشین منم نوزده ماهه برادومی تواقدامم راستی تواین مدت دارومصرف کردی؟

شما هم همينطور عزيزم، خييلى ممنونم بابت دعاى خيرت❤️

من نه ولى همسرم واريكوسل داشت و رماتيسم هم داشت، بخاطر باردارى قرصاشو خيلى كم كرد ، كلى درد تحم ...

انشاالله ازامروز دیگه هیچ دردی نکشین وهمیشه سلامت باشین.

انشاالله ازامروز دیگه هیچ دردی نکشین وهمیشه سلامت باشین.

اميدوارم خدا بخاطر دل بزرگت زودتر حاجتتو بده و كنار عزيزانت فقط شادى و سلامتى نصيبت باشه عزيزم

اميدوارم خدا بخاطر دل بزرگت زودتر حاجتتو بده و كنار عزيزانت فقط شادى و سلامتى نصيبت باشه عزيزم

ممنون خانومی همچنین😘😘😘

مبارکت‌باشه عزیزم  واسه ماهم دعا کن دستت رو بکش رو سر ما

اگه قابل باشم برات دعا ميكنم سر نماز گلم

برا منم دعا کن سال دیگه یه بارداری سالم بی دغدغه رو طی کنم 

ان شاءالله بدون مشكل و نگرانى سال بعد فارغ بشى و نى نى نازتو بغل بگيرى