2777
2789
عنوان

پوست بد

1615 بازدید | 24 پست

نمیدونم این همه به پوستم میرسم ولی هیچی به هیچی الان هم که حامله ام بدتر دیگه نمیشه چیزی استفاده کرد خیلی خشک و پوسته پوسته دو تا لک حاملگی قبلی رو گونه هنوز مونده اخه چرا اینجوری شدم خوشبحال اونایی که پوستتون صافه و ایینه ای منم میخوام 😭😭😭😭😭😭

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

پوست چه اهمیتی داره وقتی داری مامان میشی😍

ایشالا بعد از زایمان درست میشه 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پوست چه اهمیتی داره وقتی داری مامان میشی😍 ایشالا بعد از زایمان درست میشه

جلو شوهرم و بقیه خجالت میکشم با پوست خرابم پوستم سفیده خیلی ولی اینجوری شده 😐😐☹️

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلو شوهرم و بقیه خجالت میکشم با پوست خرابم پوستم سفیده خیلی ولی اینجوری شده 😐😐☹️

خب برامن مثه توعه ینی خشکو ب ولی تیره😢😢😢هنو خداروشکر کن سفیدی

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
یک نفر تو نی نی سایت میگفت پیاز یا اب پیاز میزنم به صورتم صورتم صاف صاف 

اب پیاز که بدتر میسوزنه پوستم خشک شده یکی گفت تو نینی سایت سفیداب بزنیم با ابلیمو یا گلاب زدم ولی فایده نداشت که

اصلا خجالت نداره

تغییرات هورمونی همیشه مشکلات پوستو تشدید میکنه،ایشالا بعد زایمان درستش میکنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خب برامن مثه توعه ینی خشکو ب ولی تیره😢😢😢هنو خداروشکر کن سفیدی

بدت نمیاد با شوهرت وقتی میری بیرون 

آبرسان بزن برای خشکی

اصلا خجالت نداره تغییرات هورمونی همیشه مشکلات پوستو تشدید میکنه،ایشالا بعد زایمان درستش میکنی

جاریم و خواهرشوهرام همه تو بارداری خوشگل میشن پوستشون هم مثل ایینه میشه ولی شانس من پوستم افتزا میشه 😭

بدت نمیاد با شوهرت وقتی میری بیرون 

من مجردم ولی خب تو حموم اذیت میشم سعی میکنم اصلا ب بدنم نگا نکنم یا لباس باز اصلا نمیپوشم ...ازین وضعیت ناراحتم

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
جاریم و خواهرشوهرام همه تو بارداری خوشگل میشن پوستشون هم مثل ایینه میشه ولی شانس من پوستم افتزا میشه ...

حق داری دلت بگیره ولی بهش فک نکن

منم تا پارسال یه پوستی داشتممم هلو عین اینه  

الان به خاطر تنبلی تخمدان جوش میزنم چه جوشایی جای همشون هم لک شده 

ولی اهمیت نمیدم دیگه چیکار کنم همینه که هست😂

حق داری دلت بگیره ولی بهش فک نکن منم تا پارسال یه پوستی داشتممم هلو عین اینه   الان به خاطر ت ...

من خیلی حساسم بخصوص جلو شوهرم ☹️☹️

من مجردم ولی خب تو حموم اذیت میشم سعی میکنم اصلا ب بدنم نگا نکنم یا لباس باز اصلا نمیپوشم ...ازین وض ...

وای بعد ازدواج کنی میخوای چه کار کنی من که نمیتونم تحمل کنم😬