نمیدونم این همه به پوستم میرسم ولی هیچی به هیچی الان هم که حامله ام بدتر دیگه نمیشه چیزی استفاده کرد خیلی خشک و پوسته پوسته دو تا لک حاملگی قبلی رو گونه هنوز مونده اخه چرا اینجوری شدم خوشبحال اونایی که پوستتون صافه و ایینه ای منم میخوام 😭😭😭😭😭😭
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
جاریم و خواهرشوهرام همه تو بارداری خوشگل میشن پوستشون هم مثل ایینه میشه ولی شانس من پوستم افتزا میشه ...
حق داری دلت بگیره ولی بهش فک نکن
منم تا پارسال یه پوستی داشتممم هلو عین اینه
الان به خاطر تنبلی تخمدان جوش میزنم چه جوشایی جای همشون هم لک شده
ولی اهمیت نمیدم دیگه چیکار کنم همینه که هست😂